Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS tęcza Zendek 1973!! le tigri di monpracen
442 Tactiek max2
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 56.7
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Lesz met een sublieme pass. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros passt de bal zonder na te denken. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juzizi trapt de bal weg van het doel. Jakopsoo met een sublieme pass. Brauzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauzzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin rent richting de bal. Courtin geeft een lange en hoge pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Moţoc trapt de bal weg. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz passt de bal zonder na te denken. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Courtin geeft een lange en hoge pass. Porcu heeft problemen om de bal te vangen. Juzizi is nu in balbezit. Porcu onderschept slim de pass. Porcu schiet op doel. Moţoc bokst de bal weg. Klungelig pakt Dziwisz de bal. Porcu rent richting de bal. Porcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - le tigri di monpracen 0:1

35e minuut.
Lesz met een sublieme pass. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Courtin rent richting de bal. Courtin geeft een hoge lob. Porcu springt en kopt de bal. Moţoc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dziwisz de bal. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 62%, le tigri di monpracen 38%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - le tigri di monpracen 0:1

46e minuut.
Cherubino komt het veld opgelopen. Gombrowicz komt het veld opgelopen. Stachyra komt het veld opgelopen. Diamandi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Stachyra rent richting de bal. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stachyra krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ogăraru speelt de bal door. Courtin speelt de bal door. Juzizi is nu in balbezit. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Lisitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisitskiy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Garyga de bal. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Courtin speelt de bal door. Sagres heeft problemen om de bal te vangen. Sagres met een sublieme pass. Daar is Cherubino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherubino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lesz controleert de bal met de borst. Lesz probeert naar een medespeler te passen. Courtin rent richting de bal. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Dziwisz de bal onder controle te krijgen. Courtin is nu in balbezit. Courtin passt de bal met de wreef. Daar is Stachyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachyra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Sagres probeert naar een medespeler te passen. Lesz is nu in balbezit. Lesz passt de bal in één keer door. Daar is Stachyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachyra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - le tigri di monpracen 0:2

72e minuut.
Klungelig pakt Cherubino de bal. Cherubino passt de bal in één keer door. Garyga is nu in balbezit. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino rent richting de bal. Cherubino passt de bal in één keer door. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - le tigri di monpracen 0:3

88e minuut.
Gaspoz geeft een hoge lob. Ogăraru probeert naar een medespeler te passen. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - le tigri di monpracen 0:4

89e minuut.
Jakopsoo met een sublieme pass. Klungelig pakt Garyga de bal. Courtin onderschept slim de pass. Daar is Stachyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Moţoc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 65%, le tigri di monpracen 35%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - le tigri di monpracen 0:4