Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AA Internacional de Limeira Stroka
Normal Tactiek QTT
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten good
adequate Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Jacomelli probeert naar een medespeler te passen. Bussunda is nu in balbezit. Moreno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bussunda raakt geblesseerd tijdens het duel. Peladeiro komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Peladeiro passt de bal met de wreef. Bussunda is nu in balbezit. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda onderschept slim de pass. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Paulista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ramalho onderschept slim de pass. Ramalho met een sublieme pass. Simões is nu in balbezit. Bussunda verovert de bal door een tackle van achteren. Bussunda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zanette kopt de bal weg. Inworp. Ambrosio met de inworp. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Moreno rent richting de bal. Bussunda onderschept slim de pass. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. Paulista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Stroka 0:1

26e minuut.
Bussunda rent richting de bal. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro probeert naar een medespeler te passen. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bussunda rent richting de bal. Bussunda passt de bal in één keer door. Peladeiro probeert de bal met de borst te controleren. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Ambrosio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanette rent richting de bal. Ribeiro onderschept slim de pass. Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Paulista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Zanette geeft een lange en hoge pass. Ambrosio probeert de bal aan de voet te houden. Pittarella rent richting de bal. Pittarella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pedroso de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Serrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pittarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pittarella raakt geblesseerd tijdens het duel. Pittarella neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Peladeiro onderschept slim de pass. Klungelig pakt Peladeiro de bal. Peladeiro met een sublieme pass. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Méndez probeert de bal aan de voet te houden. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Bussunda heeft problemen om de bal te vangen. Bussunda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ambrosio met een snelle inworp. Pittarella is nu in balbezit. Pittarella passt de bal zonder na te denken. Pato is nu in balbezit. Pato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Raminho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avelino rent richting de bal. Avelino speelt de bal door. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Quintanilha trapt de bal weg. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro passt de bal in één keer door. Bussunda rent richting de bal. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AA Internacional de Limeira 65%, Stroka 35%.
AA Internacional de Limeira - Stroka 0:1

52e minuut.
Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli geeft een lange en hoge pass. Méndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Méndez geeft een lange en hoge pass. Pato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pittarella de bal. Pittarella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro geeft een lange en hoge pass. Bussunda rent richting de bal. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Ambrosio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli passt de bal in één keer door. Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi geeft de bal voor. Peladeiro kopt de bal weg. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Serrano probeert naar een medespeler te passen. Pittarella heeft problemen om de bal te vangen. Pittarella passt de bal in één keer door. Pato rent richting de bal. Pato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Quintanilha met een harde bal richting middenveld. Ribeiro kopt de bal weg. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. Paulista bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Stroka 0:2

83e minuut.
Ramalho met een sublieme pass. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap. Paulista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Stroka 0:3

86e minuut.
Ribeiro met een sublieme pass. Bussunda is nu in balbezit. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AA Internacional de Limeira - Stroka 0:4

88e minuut.
Brenna verovert de bal door een tackle van achteren. Brenna met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pato de bal. Quintanilha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AA Internacional de Limeira 65%, Stroka 35%.
AA Internacional de Limeira - Stroka 0:4