Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Shit Happens
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3574
FC Citizens Rozhevi Poni
TexMexD1 Tactiek Attack
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 22.6
formidable Schieten weak
excellent Passen average
good Verdedigen poor


2e minuut.
Viana onderschept slim de pass. Viana passt de bal zonder na te denken. Pinkert probeert naar een medespeler te passen. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Nørkjær rent richting de bal. Radevich begaat een overtreding. Nørkjær raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinkert met een snel genomen vrije trap. Anh Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Anh Vũ schiet op doel. Buta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Savin probeert naar een medespeler te passen. Patraulea met een sublieme pass. Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ rent richting de bal. Anh Vũ haalt uit met een fantastische trap. Buta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bogodelov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sestelo met een snelle inworp. Anh Vũ is nu in balbezit. Anh Vũ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ passt de bal zonder na te denken. Savin rent richting de bal. Nørkjær verovert de bal door een tackle van achteren. Nørkjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 1:0

12e minuut.
Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana passt de bal in één keer door. Anh Vũ is nu in balbezit. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sestelo probeert naar een medespeler te passen. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær schiet op doel. Bogodelov probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Sestelo heeft problemen om de bal te vangen. Sestelo geeft de bal voor. Daar is Kalitvintsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nørkjær onderschept slim de pass. Nørkjær schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Viana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anh Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Vũ passt de bal zonder na te denken. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 2:0

21e minuut.
Rypan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær verovert de bal door een tackle van achteren. Solovyov rent richting de bal. Anh Vũ is nu in balbezit. Anh Vũ haalt uit met een fantastische trap. Buta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pinkert rent richting de bal. Pinkert passt de bal in één keer door. Patraulea met een sublieme pass. Pinkert rent richting de bal. Pinkert draait met de bal, schiet en ... Buta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Anh Vũ is nu in balbezit. Solovyov is nu in balbezit. Anh Vũ onderschept slim de pass. Anh Vũ schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bogodelov de bal onder controle te krijgen. Buta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cazan kopt de bal weg. Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ passt de bal in één keer door. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Buta met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Nørkjær de bal. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... Buta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nørkjær is nu in balbezit. Savin is nu in balbezit. Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ draait met de bal, schiet en ... Bogodelov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sestelo neemt de hoekschop. Nørkjær maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Viana passt de bal met de wreef. Sestelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestelo passt de bal in één keer door. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anh Vũ rent richting de bal. Anh Vũ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Anh Vũ de bal. Sestelo probeert naar een medespeler te passen. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 3:0

37e minuut.
Pinkert passt de bal zonder na te denken. Daar is Anh Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viana speelt de bal door. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Viana passt de bal in één keer door. Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ passt de bal in één keer door. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 4:0

41e minuut.
Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ passt de bal zonder na te denken. Sestelo probeert naar een medespeler te passen. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 5:0

43e minuut.
Viana passt de bal met de wreef. Sestelo rent richting de bal. Sestelo speelt de bal door. Daar is Nørkjær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nørkjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Citizens 15%, Rozhevi Poni 85%.
FC Citizens - Rozhevi Poni 6:0

46e minuut.
Luzhnyi komt het veld opgelopen. Malchevskiy komt het veld opgelopen. Kusliy komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin speelt de bal door. Daar is Radevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Viana geeft een lange en hoge pass. Nørkjær heeft problemen om de bal te vangen. Bogodelov rent richting de bal. Nørkjær onderschept slim de pass. Nørkjær schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Viana passt de bal met de wreef. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... Bogodelov probeert de bal aan de voet te houden. Kusliy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 7:0

51e minuut.
Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ rent richting de bal. Anh Vũ passt de bal zonder na te denken. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Anh Vũ de bal. Anh Vũ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Savin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kielhorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielhorn speelt de bal door. Sestelo probeert naar een medespeler te passen. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Anh Vũ passt de bal in één keer door. Sestelo speelt de bal door. Anh Vũ is nu in balbezit. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pinkert probeert naar een medespeler te passen. Anh Vũ is nu in balbezit. Radevich rent richting de bal. Anh Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Vũ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viana met de inworp. Radevich is nu in balbezit. Anh Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Vũ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 8:0

70e minuut.
Sestelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin passt de bal in één keer door. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 9:0

71e minuut.
Viana rent richting de bal. Viana geeft de bal voor. Sestelo met een sublieme pass. Anh Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Anh Vũ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Nørkjær is nu in balbezit. Anh Vũ rent richting de bal. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap. Bogodelov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sestelo zal de hoekschop nemen. Daar is Nørkjær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... Kusliy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Viana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Anh Vũ speelt de bal door. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 10:0

78e minuut.
Sestelo passt de bal in één keer door. Nørkjær rent richting de bal. Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap. Kusliy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Doeltrap. Kusliy trapt de bal weg van het doel. Gaschin kopt de bal weg. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sestelo met een sublieme pass. Anh Vũ is nu in balbezit. Nørkjær is nu in balbezit. Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sestelo is nu in balbezit. Sestelo geeft een lange en hoge pass. Daar is Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær schiet op doel. Kusliy bokst de bal weg.

87e minuut.
Bogodelov heeft problemen om de bal te vangen. Bogodelov geeft de bal voor. Viana kopt de bal weg. Anh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Viana passt de bal zonder na te denken. Anh Vũ rent richting de bal. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap. Kusliy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - Rozhevi Poni 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Citizens 21%, Rozhevi Poni 79%.
FC Citizens - Rozhevi Poni 11:0