Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cash Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5460
Moneyball F.C. AC Sailfish Team
zuravball Tactiek Attaccere
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten formidable
good Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Marczak is nu in balbezit. Fónagy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fónagy passt de bal in één keer door. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan haalt uit met een fantastische trap. Quirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Daar is Nunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fónagy verovert de bal door een tackle van achteren. Fónagy passt de bal met de wreef. Crisan rent richting de bal. Crisan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Crisan rent richting de bal. Crisan passt de bal zonder na te denken. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buyten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - AC Sailfish Team 0:1

14e minuut.
Muri probeert naar een medespeler te passen. Cwalina is nu in balbezit. Cwalina speelt de bal door. Maradona rent richting de bal. Maradona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fónagy met de inworp. Nunev rent richting de bal. Crisan verovert de bal door een tackle van achteren. Crisan draait met de bal, schiet en ... Mitruś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Mitruś probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Muri de bal onder controle te krijgen. Warszawski rent richting de bal. Warszawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - AC Sailfish Team 0:2

22e minuut.
Acuña passt de bal met de wreef. Gradkowski rent richting de bal. Ghering tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghering krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 62%, AC Sailfish Team 38%.
Moneyball F.C. - AC Sailfish Team 0:2

49e minuut.
Warszawski onderschept slim de pass. Alvares verovert de bal door een tackle van achteren. Alvares speelt de bal door. Crisan is nu in balbezit. Crisan draait met de bal, schiet en ... Quirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Alvares verovert de bal door een tackle van achteren. Muri probeert naar een medespeler te passen. Cwalina rent richting de bal. Cwalina geeft een lange en hoge pass. Maradona krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fónagy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghering bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghering passt de bal met de wreef. Warszawski rent richting de bal. Warszawski draait met de bal, schiet en ... Quirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - AC Sailfish Team 0:3

59e minuut.
Fónagy rent richting de bal. Fónagy probeert naar een medespeler te passen. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan rent richting de bal. Crisan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gorbói is nu in balbezit. Warszawski rent richting de bal. Gorbói begaat een overtreding. Gorbói krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gorbói geeft een hoge lob. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona rent richting de bal. Cwalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwalina geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gryniewicki is nu in balbezit. Gryniewicki geeft een hoge lob. Cwalina kopt de bal weg. Maradona is nu in balbezit. Maradona schiet op doel. Gos bokst de bal weg.

78e minuut.
Cwalina met een snelle inworp. Wolf met een sublieme pass. Ghering probeert naar een medespeler te passen. Gorbói bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbói geeft de bal voor. Paal!

88e minuut.
Daar is Bucur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boëtius rent richting de bal. Boëtius passt de bal met de wreef. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski schiet op doel. Gos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 49%, AC Sailfish Team 51%.
Moneyball F.C. - AC Sailfish Team 0:3