Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Allright Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3042
Allright Semente Atomica
Portocala™ Tactiek Atomicamax
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Yáñez geeft de bal voor. Istenes probeert de bal aan de voet te houden. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vaňous geeft een hoge lob. Kalič kopt de bal weg. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. Montaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuñón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pfaff kopt de bal weg. Poćwiardowski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poćwiardowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Semente Atomica 0:1

13e minuut.
Pečulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečulis met een sublieme pass. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Yáñez is nu in balbezit. Yáñez geeft een lange en hoge pass. Pfaff kopt de bal weg. Pečulis is nu in balbezit. Pečulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Semente Atomica 0:2

21e minuut.
Pfaff is nu in balbezit. Ryssen onderschept slim de pass. Ryssen met een sublieme pass. Kalič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pfaff passt de bal zonder na te denken. Pečulis rent richting de bal. Pečulis passt de bal zonder na te denken. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Semente Atomica 0:3

29e minuut.
Ryssen met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Dujkomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada schiet op doel. Cavallini bokst de bal weg.

32e minuut.
Momchilov passt de bal met de wreef. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Howash tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Howash krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Howash passt de bal zonder na te denken. Dukai rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dujkomić ... Strafschop! Dujkomić krijgt een gele kaart. Dukai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalič legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cavallini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Semente Atomica 1:3

35e minuut.
Klungelig pakt Poćwiardowski de bal. Howash begaat een overtreding. Poćwiardowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Momchilov met een snel genomen vrije trap. Pečulis krijgt zijn hoofd ertegen. Montaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Semente Atomica 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 60%, Semente Atomica 40%.
Allright - Semente Atomica 1:4

47e minuut.
EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi geeft een lange en hoge pass. Ryssen probeert de bal aan de voet te houden. Kalič is nu in balbezit. Kalič draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Momchilov geeft de bal voor. Pečulis kopt de bal weg. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. Montaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Semente Atomica 1:5

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yáñez zal de hoekschop nemen. Pečulis is nu in balbezit. Pečulis haalt uit met een fantastische trap. Montaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Semente Atomica 1:6

60e minuut.
Doeltrap. Khánh Nam komt het veld opgelopen. Leiva komt het veld opgelopen. Vameşu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vameşu rent richting de bal. Vameşu geeft een hoge lob. Momchilov kopt de bal weg. Yáñez heeft problemen om de bal te vangen. Yáñez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Pfaff met een sublieme pass. Pečulis is nu in balbezit. Pečulis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Montaner probeert naar een medespeler te passen. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karilahti begaat een overtreding. Karilahti krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Momchilov geeft een hoge lob. Lăpuşte kopt de bal weg. Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tuñón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuñón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tuñón onderschept slim de pass. Tuñón passt de bal met de wreef. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kalič met de inworp. Khánh Nam rent richting de bal. Khánh Nam geeft de bal voor. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 65%, Semente Atomica 35%.
Allright - Semente Atomica 1:6