Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guriri FC Junta Elastica
Season 67-2 Tactiek Woody
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 8
58.3 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Gyulai verovert de bal door een tackle van achteren. Gyulai geeft een lange en hoge pass. Consolini is nu in balbezit. Consolini haalt uit met een fantastische trap. Paal! Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guriri FC - Junta Elastica 0:1

20e minuut.
Pinho passt de bal met de wreef. Pedroni rent richting de bal. Met opzet legt Fabri zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fabri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fabri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni speelt de bal door. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guriri FC - Junta Elastica 1:1

26e minuut.
Gyulai rent richting de bal. Gyulai passt de bal zonder na te denken. Mantar geeft een hoge lob. Consolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Saiki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guriri FC - Junta Elastica 1:2

32e minuut.
Pedroni geeft een hoge lob. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Bragança geeft de bal voor. Sólido maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guriri FC - Junta Elastica 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guriri FC 59%, Junta Elastica 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guriri FC - Junta Elastica 2:2

57e minuut.
García Cantarero kopt de bal weg. Mantar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinho. Pinho krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gyulai passt de bal in één keer door. Mantar rent richting de bal. Mantar passt de bal zonder na te denken. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guriri FC - Junta Elastica 2:3

64e minuut.
Bragança rent richting de bal. Bragança speelt de bal door. Sólido is nu in balbezit. Sólido draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guriri FC - Junta Elastica 3:3

75e minuut.
Pantera geeft een lange en hoge pass. Pedroni is nu in balbezit. Met opzet legt Gyulai zijn tegenspeler op de grond. Gyulai krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança passt de bal zonder na te denken. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tupinambá is nu in balbezit. Tupinambá haalt uit met een fantastische trap. Malzoni bokst de bal weg. Sólido is nu in balbezit. Sólido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guriri FC - Junta Elastica 4:3

78e minuut.
Oscariosti is nu in balbezit. Pucci met een sublieme pass. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini onderschept slim de pass. Consolini schiet op doel. Saiki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Bragança passt de bal in één keer door. Sólido is nu in balbezit. Sólido haalt uit met een fantastische trap. Malzoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guriri FC - Junta Elastica 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guriri FC 56%, Junta Elastica 44%.
Guriri FC - Junta Elastica 5:3