Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Truteń Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1640
Truteń AC Mościska
Maniek Tactiek Nowa Testowa
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 38.4
very good Schieten good
good Passen weak
good Verdedigen good


4e minuut.
Răducioiu met een sublieme pass. Kukla speelt de bal door. Łobos kopt de bal weg. Biliński is nu in balbezit. Biliński draait met de bal, schiet en ... Sztorc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Camus heeft problemen om de bal te vangen. Pachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen verovert de bal door een tackle van achteren. Adışen schiet op doel. Kukla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Truteń - AC Mościska 0:1

16e minuut.
Biliński geeft een lange en hoge pass. Łobos krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Jurkiewicz de bal. Piekarski rent richting de bal. Piekarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Biliński rent richting de bal. Troch rent richting de bal. Troch met een sublieme pass. Klungelig pakt Łobos de bal. Łobos draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Linda speelt de bal door. Lenfant rent richting de bal. Lenfant probeert naar een medespeler te passen. Łobos is nu in balbezit. Łobos schiet op doel. Sztorc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Lenfant met de inworp. Kambur is nu in balbezit. Piekarski onderschept slim de pass. Piekarski met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Piekarski passt de bal met de wreef. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łobos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biliński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sztorc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Truteń - AC Mościska 1:1

37e minuut.
Adışen onderschept slim de pass. Adışen geeft een lange en hoge pass. Horodecki heeft problemen om de bal te vangen. Nourredine verovert de bal door een tackle van achteren. Nourredine geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Troch passt de bal in één keer door. Biliński rent richting de bal. Biliński passt de bal met de wreef. Łobos rent richting de bal. Łobos draait met de bal, schiet en ... Sztorc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Lebas met een sublieme pass. Kambur is nu in balbezit. Kambur geeft een hoge lob. Chmielnicki probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kukla de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truteń 37%, AC Mościska 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Truteń - AC Mościska 1:1

46e minuut.
Kazimierczak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Łobos is nu in balbezit. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos is nu in balbezit. Łobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truteń - AC Mościska 2:1

58e minuut.
Yukarı rent richting de bal. Troch onderschept slim de pass. Troch passt de bal zonder na te denken. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Truteń - AC Mościska 3:1

61e minuut.
Pachowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Răducioiu speelt de bal door. Kazimierczak is nu in balbezit. Kazimierczak draait met de bal, schiet en ... Kukla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Horodecki geeft een lange en hoge pass. Lebas controleert de bal met de borst. Łobos rent richting de bal. Biliński rent richting de bal. Biliński haalt uit met een fantastische trap. Sztorc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant geeft de bal voor. Łobos rent richting de bal. Łobos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Truteń - AC Mościska 4:1

67e minuut.
Łobos passt de bal zonder na te denken. Piekarski rent richting de bal. Łobos is nu in balbezit. Łobos haalt uit met een fantastische trap. Sztorc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Truteń - AC Mościska 5:1

68e minuut.
Daar is Łobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biliński is nu in balbezit. Lebas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Linda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Piekarski rent richting de bal. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda speelt de bal door. Łobos rent richting de bal. Łobos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Truteń - AC Mościska 6:1

71e minuut.
Lebas geeft de bal voor. Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu passt de bal zonder na te denken. Kazimierczak heeft problemen om de bal te vangen. Kazimierczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chmielnicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazimierczak is nu in balbezit. Kazimierczak schiet op doel. Kukla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horodecki is nu in balbezit. Adışen onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aranha komt het veld opgelopen. Bechuano komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lebas trapt de bal weg. Lenfant kopt de bal weg. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos draait met de bal, schiet en ... Sztorc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Truteń - AC Mościska 7:1

80e minuut.
Biliński rent richting de bal. Biliński passt de bal in één keer door. Łobos heeft problemen om de bal te vangen. Piekarski rent richting de bal. Piekarski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truteń 44%, AC Mościska 56%.
Truteń - AC Mościska 7:1