Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Plumar Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
La Lomba Sport Bordomavi SK
Legion Hawke Tactiek Eski günler.
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
61.1 gemiddelde waardering 65.8
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorokin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Philips geeft een hoge lob. Maruna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Bordomavi SK 0:1

10e minuut.
MacRach passt de bal zonder na te denken. Sorokin heeft problemen om de bal te vangen. Sorokin geeft een lange en hoge pass. Maruna maakt een snoekduik en kopt de bal. Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Bordomavi SK 0:2

13e minuut.
MacRach geeft de bal voor. Boffin kopt de bal weg. Maruna rent richting de bal. Maruna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Bordomavi SK 0:3

18e minuut.
Torjman geeft een hoge lob. Kupelian rent richting de bal. Tunçeri probeert naar een medespeler te passen. Kupelian heeft problemen om de bal te vangen. Kupelian haalt uit met een fantastische trap. Burgos bokst de bal weg.

22e minuut.
Boffin kopt de bal weg. Klungelig pakt Idiákez de bal. García Esteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna verovert de bal door een tackle van achteren. Maruna draait met de bal, schiet en ... Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Zhangguang passt de bal met de wreef. Sorokin is nu in balbezit. Met opzet legt Torjman zijn tegenspeler op de grond. Torjman krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Almenara geeft de bal voor. Klungelig pakt Copită de bal. MacRach is nu in balbezit. MacRach geeft de bal voor. Maruna krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Copită verovert de bal door een tackle van achteren. Copită geeft een lange en hoge pass. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian draait met de bal, schiet en ... Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Bordomavi SK 1:3

39e minuut.
Dueñas Rodríguez rent richting de bal. Boffin verovert de bal door een tackle van achteren. Boffin passt de bal zonder na te denken. Maruna is nu in balbezit. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Philips heeft problemen om de bal te vangen. Philips speelt de bal door. Orts rent richting de bal. Boffin onderschept slim de pass. Boffin haalt uit met een fantastische trap. Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Zeballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeballos probeert naar een medespeler te passen. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov geeft de bal voor. Kupelian springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 54%, Bordomavi SK 46%.
La Lomba Sport - Bordomavi SK 1:3

47e minuut.
Boffin probeert de bal aan de voet te houden. Philips kopt de bal weg. Daar is Copită, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boffin is nu in balbezit. Boffin haalt uit met een fantastische trap. Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Torjman passt de bal in één keer door. Stroganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroganov passt de bal met de wreef. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian haalt uit met een fantastische trap. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Copită geeft de bal voor. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips geeft een lange en hoge pass. Maruna is nu in balbezit. Maruna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Idiákez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stroganov kan de bal niet met de borst controleren. Stroganov geeft de bal voor. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
MacRach met een sublieme pass. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Idiákez zijn tegenspeler op de grond. Idiákez krijgt een gele kaart. Boffin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Boffin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Almenara heeft problemen om de bal te vangen. Almenara geeft de bal voor. Idiákez is nu in balbezit. Maruna verovert de bal door een tackle van achteren. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. López Cinta komt het veld opgelopen. Tlučhoř komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 49%, Bordomavi SK 51%.
La Lomba Sport - Bordomavi SK 1:3