Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Plumar Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
La Lomba Sport MOV2
Almeria YL 5311 Tactiek new26
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 57.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


11e minuut.
Ratzinger is nu in balbezit. Ratzinger passt de bal zonder na te denken. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - MOV2 0:1

13e minuut.
Mitsikostas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orts de bal. Adinachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinachukwu draait met de bal, schiet en ... Fukuoka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman begaat een overtreding. Torjman krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dueñas Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Torjman probeert naar een medespeler te passen. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov geeft een hoge lob. Kupelian krijgt zijn hoofd ertegen. Picanha bokst de bal weg.

31e minuut.
Torjman heeft problemen om de bal te vangen. Torjman geeft een lange en hoge pass. Daar is Sidibe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zeballos probeert naar een medespeler te passen. Stroganov rent richting de bal. Stroganov geeft de bal voor. Kupelian is nu in balbezit. Kupelian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ratzinger speelt de bal door. Espejo rent richting de bal. Konkel begaat een overtreding. Espejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratzinger komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Sotolongo is nu in balbezit. Palicio onderschept slim de pass. Torjman rent richting de bal. Torjman geeft een lange en hoge pass. Kupelian springt en kopt de bal. Picanha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 40%, MOV2 60%.
La Lomba Sport - MOV2 0:1

51e minuut.
Zeballos speelt de bal door. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov geeft een lange en hoge pass. Kupelian springt en kopt de bal. Picanha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Lomba Sport - MOV2 1:1

53e minuut.
Kupelian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeballos probeert naar een medespeler te passen. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov geeft een hoge lob. Kupelian springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Palicio passt de bal met de wreef. Zeballos is nu in balbezit. Zeballos passt de bal in één keer door. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stroganov rent richting de bal. Stroganov geeft een lange en hoge pass. Daar is Beţivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dueñas Rodríguez onderschept slim de pass. Zeballos rent richting de bal. Zeballos passt de bal in één keer door. Stroganov rent richting de bal. Stroganov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Dueñas Rodríguez met de inworp. Zeballos geeft een lange en hoge pass. Kupelian springt en kopt de bal. Zachęta heeft problemen om de bal te vangen. Picanha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Torjman probeert naar een medespeler te passen. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov geeft een lange en hoge pass. Kupelian rent richting de bal. Kupelian draait met de bal, schiet en ... Picanha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Stroganov controleert de bal met de borst. Stroganov probeert naar een medespeler te passen. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian draait met de bal, schiet en ... Picanha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torjman met een snelle inworp. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov geeft een hoge lob. Kupelian maakt een snoekduik en kopt de bal. Picanha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 30%, MOV2 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Lomba Sport - MOV2 1:1