Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ G. D. Relemé
NOWE P O G O Tactiek T523L
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
56 gemiddelde waardering 61.9
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Kaarde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gotko. Kaarde raakt geblesseerd tijdens het duel. Pyłko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Glaría krijgt zijn hoofd ertegen. Odinolfi bokst de bal weg.

19e minuut.
Higl met de inworp. Zhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim begaat een overtreding. Alquemim krijgt een gele kaart. Zhak raakt geblesseerd tijdens het duel. Pyłko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaarde is nu in balbezit. Kaarde schiet op doel. Odinolfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - G. D. Relemé 1:0

20e minuut.
Kaarde geeft een hoge lob. Alquemim kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Aron zijn tegenspeler op de grond. Aron is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Losa Hervera geeft de bal voor. Pinceli kopt de bal weg. Crispim is nu in balbezit. Crispim haalt uit met een fantastische trap. Fajdowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - G. D. Relemé 1:1

32e minuut.
Slavíček verovert de bal door een tackle van achteren. Alquemim probeert naar een medespeler te passen. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli schiet op doel. Fajdowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - G. D. Relemé 1:2

34e minuut.
Sosa kopt de bal weg. Alquemim geeft de bal voor. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - G. D. Relemé 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 69%, G. D. Relemé 31%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - G. D. Relemé 1:3

46e minuut.
Matamouros komt het veld opgelopen. Siqueira komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kaarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotko verovert de bal door een tackle van achteren. Gotko geeft een lange en hoge pass. Matamouros is nu in balbezit. Matamouros draait met de bal, schiet en ... Fajdowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Sesimbra geeft de bal voor. Pinceli kopt de bal weg. Klungelig pakt Marini de bal. Matamouros is nu in balbezit. Matamouros schiet op doel. Fajdowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Matamouros rent richting de bal. Matamouros schiet op doel. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Losa Hervera verovert de bal door een tackle van achteren. Losa Hervera geeft een hoge lob. Pinceli kopt de bal weg. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim geeft een hoge lob. Fajdowicz bokst de bal weg. Spaczyński kan de bal niet met de borst controleren. Fajdowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Gotko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarde onderschept slim de pass. Sesimbra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sesimbra krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sesimbra speelt de bal door. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim probeert naar een medespeler te passen. Pinceli rent richting de bal. Pinceli haalt uit met een fantastische trap. Fajdowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Alquemim is nu in balbezit. Alquemim geeft de bal voor. Matamouros is nu in balbezit. Matamouros schiet op doel. Fajdowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - G. D. Relemé 1:4

70e minuut.
Klungelig pakt Alquemim de bal. Alquemim geeft de bal voor. Matamouros kopt de bal weg. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - G. D. Relemé 1:5

72e minuut.
Açores Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Açores Silva geeft de bal voor. Alquemim kopt de bal weg. Matamouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamouros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 77%, G. D. Relemé 23%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - G. D. Relemé 1:5