Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 09:35
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Victória
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
G. D. Relemé NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
T523L Tactiek NOWE P O G O
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.6 gemiddelde waardering 66.5
solid Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Zhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Losa Hervera begaat een overtreding. Zhak raakt geblesseerd tijdens het duel. Zhak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Açores Silva kopt de bal weg. Klungelig pakt Gotko de bal. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel. Odinolfi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cosmescu kopt de bal weg. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim probeert naar een medespeler te passen. Pinceli rent richting de bal. Pinceli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Slavíček rent richting de bal. Slavíček geeft de bal voor. Kochowski rent richting de bal. Pinceli verovert de bal door een tackle van achteren. Pinceli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Opałka rent richting de bal. Opałka passt de bal met de wreef. Pyłko speelt de bal door. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel. Odinolfi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. D. Relemé 46%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G. D. Relemé - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:0

46e minuut.
Siqueira komt het veld opgelopen. Matamouros komt het veld opgelopen. Marini komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamouros verovert de bal door een tackle van achteren. Matamouros passt de bal met de wreef. Alquemim rent richting de bal. Alquemim geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Araos passt de bal zonder na te denken. Pyłko rent richting de bal. Pyłko passt de bal met de wreef. Siqueira rent richting de bal. Siqueira geeft een hoge lob. Odinolfi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Opałka met een sublieme pass. Araos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cagarra krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Inworp. Kurucsai komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Açores Silva rent richting de bal. Açores Silva passt de bal zonder na te denken. Losa Hervera met een sublieme pass. Pinceli rent richting de bal. Pinceli draait met de bal, schiet en ... Olszyna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kochowski is nu in balbezit. Losa Hervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Losa Hervera passt de bal zonder na te denken. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Kochowski speelt de bal door. Opałka speelt de bal door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:1

73e minuut.
Gotko geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Politi de bal onder controle te krijgen. Pinceli is nu in balbezit. Matamouros rent richting de bal. Matamouros schiet op doel. Olszyna bokst de bal weg.

78e minuut.
Araos rent richting de bal. Losa Hervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos begaat een overtreding. Losa Hervera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Losa Hervera kan niet meer verder spelen. Habeth komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sesimbra passt de bal in één keer door. Alquemim rent richting de bal. Alquemim geeft de bal voor. Matamouros krijgt zijn hoofd ertegen. Olszyna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G. D. Relemé - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:1

81e minuut.
Kochowski met een sublieme pass. Araos is nu in balbezit. Habeth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Habeth krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Spaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Spaczyński met een sublieme pass. Politi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli draait met de bal, schiet en ... Olszyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matamouros rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. D. Relemé 36%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 64%.
G. D. Relemé - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 2:1