Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Moderna Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
SMS Mielec G. D. Relemé
:) Tactiek T523L
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 63.2
solid Schieten very good
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crispim raakt geblesseerd tijdens het duel. Crispim neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - G. D. Relemé 0:1

9e minuut.
Pinceli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Duy Khang neemt vlug de vrije trap. Alquemim kopt de bal weg. Pinceli rent richting de bal. Pinceli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sesimbra met een sublieme pass. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim passt de bal zonder na te denken. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sesimbra rent richting de bal. Sesimbra probeert naar een medespeler te passen. Alquemim rent richting de bal. Alquemim geeft de bal voor. Pinceli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - G. D. Relemé 0:2

16e minuut.
Daar is Crispim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borenstein. Crispim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sesimbra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Barski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispim rent richting de bal. Crispim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hardin kopt de bal weg. Alquemim met een sublieme pass. Daar is Duy Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli draait met de bal, schiet en ... Braeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Alquemim met een snelle inworp. Sesimbra rent richting de bal. Sesimbra probeert naar een medespeler te passen. Losa Hervera geeft de bal voor. Pinceli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Açores Silva speelt de bal door. Alquemim rent richting de bal. Alquemim geeft de bal voor. Crispim rent richting de bal. Crispim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Crispim kopt de bal weg. Klungelig pakt Duy Khang de bal. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli draait met de bal, schiet en ... Braeckman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - G. D. Relemé 0:3

42e minuut.
Slavíček kopt de bal weg. Klungelig pakt Puebla de bal. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli rent richting de bal. Pinceli schiet op doel. Braeckman bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Matamouros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 74%, G. D. Relemé 26%.
SMS Mielec - G. D. Relemé 0:3

50e minuut.
Borenstein is nu in balbezit. Borenstein passt de bal zonder na te denken. Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - G. D. Relemé 1:3

56e minuut.
Alquemim rent richting de bal. Yupeng is nu in balbezit. Alquemim onderschept slim de pass. Alquemim geeft een lange en hoge pass. Pinceli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Borenstein rent richting de bal. Inworp. Sesimbra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Gotko passt de bal zonder na te denken. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim geeft een lange en hoge pass. Matamouros rent richting de bal. Matamouros haalt uit met een fantastische trap. Braeckman bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Matamouros heeft problemen om de bal te vangen. Yupeng speelt de bal door. Puebla is nu in balbezit. Matamouros onderschept slim de pass. Matamouros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sesimbra speelt de bal door. Matamouros rent richting de bal. Matamouros geeft de bal voor. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Losa Hervera geeft een hoge lob. Duy Khang geeft de bal voor. Sesimbra is nu in balbezit. Sesimbra geeft een hoge lob. Pinceli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - G. D. Relemé 1:4

83e minuut.
Cagarra is nu in balbezit. Cagarra geeft de bal voor. Matamouros kopt de bal weg. Alquemim geeft een hoge lob. Pinceli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Duy Khang onderschept slim de pass. Duy Khang geeft een hoge lob. Inworp. Cagarra met een snelle inworp. Losa Hervera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cagarra geeft een hoge lob. Matamouros kopt de bal weg. Duy Khang heeft problemen om de bal te vangen. Pinceli rent richting de bal. Pinceli haalt uit met een fantastische trap. Braeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 79%, G. D. Relemé 21%.
SMS Mielec - G. D. Relemé 1:4