Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 22:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Wei Hamik
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Magia FC La PoP MAChiNE
4-2-2-2 Tactiek Tiki-Tiki-TestA
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
68.3 gemiddelde waardering 62.9
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg passt de bal in één keer door. Bertuol is nu in balbezit. Bertuol geeft een lange en hoge pass. Mitchell maakt een snoekduik en kopt de bal. Sopó bokst de bal weg.

7e minuut.
Innocenti rent richting de bal. Tauch verovert de bal door een tackle van achteren. Pelaić begaat een overtreding. Pelaić krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Anyfantakis neemt vlug de vrije trap. Pelaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche verovert de bal door een tackle van achteren. Cruche schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tauch speelt de bal door. Daar is Rama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelaić rent richting de bal. Rama onderschept slim de pass. Rama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Guelfi rent richting de bal. Guelfi probeert naar een medespeler te passen. Tauch is nu in balbezit. Cruche rent richting de bal. Cruche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Manaryan passt de bal in één keer door. Fortaleza rent richting de bal. Mitchell rent richting de bal. Mitchell schiet op doel. Sopó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - La PoP MAChiNE 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Harasiuk de bal. Mitchell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anyfantakis. Anyfantakis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Weening geeft de bal voor. Dyhrberg kopt de bal weg. Mitchell rent richting de bal. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 63%, La PoP MAChiNE 37%.
Magia FC - La PoP MAChiNE 0:1

46e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino rent richting de bal. Palomino geeft de bal voor. Rama maakt een snoekduik en kopt de bal. Kitowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Króliczyński bokst de bal weg. Klungelig pakt Pelaić de bal. Cruche rent richting de bal. Cruche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magia FC - La PoP MAChiNE 1:1

51e minuut.
Rama rent richting de bal. Bertuol rent richting de bal. Rama verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Guelfi verovert de bal door een tackle van achteren. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg speelt de bal door. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell draait met de bal, schiet en ... Sopó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guelfi met een sublieme pass. Bertuol geeft een hoge lob. Fortaleza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pelaić onderschept slim de pass. Pelaić probeert naar een medespeler te passen. Bertuol speelt de bal door. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fortaleza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortaleza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - La PoP MAChiNE 1:2

90e minuut.
Dyhrberg geeft de bal voor. Fortaleza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - La PoP MAChiNE 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 58%, La PoP MAChiNE 42%.
Magia FC - La PoP MAChiNE 1:3