Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: REAL OPERAFAN Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4019
REAL OPERAFAN carl zeiss breme
OK 4312 Tactiek breme
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 36.9
solid Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Zingaro passt de bal zonder na te denken. Loffo rent richting de bal. Loffo probeert naar een medespeler te passen. Iutiş is nu in balbezit. Iutiş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Zingaro kopt de bal weg. Halker heeft problemen om de bal te vangen. Leoz is nu in balbezit. Kosgei verovert de bal door een tackle van achteren. Kosgei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Anforti verovert de bal door een tackle van achteren. Anforti geeft een hoge lob. Łukomski geeft een lange en hoge pass. Zingaro heeft problemen om de bal te vangen. Iutiş bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL OPERAFAN - carl zeiss breme 1:0

33e minuut.
Łukomski speelt de bal door. Zingaro rent richting de bal. Zingaro passt de bal in één keer door. Daar is Iutiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iutiş schiet op doel. Ochmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Cuesta geeft een lange en hoge pass. Kosgei kopt de bal weg. Klungelig pakt Zingaro de bal. Iutiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Iutiş draait met de bal, schiet en ... Ochmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Murzacu kopt de bal weg. Iutiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baldisser zijn tegenspeler op de grond. Baldisser krijgt een gele kaart. Iutiş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Florian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL OPERAFAN 29%, carl zeiss breme 71%.
REAL OPERAFAN - carl zeiss breme 1:0

46e minuut.
Szala komt het veld opgelopen. Spinelli komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Ravelli komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Garbarini is nu in balbezit. Loffo verovert de bal door een tackle van achteren. Loffo passt de bal met de wreef. Zingaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zingaro schiet op doel. Paal! Ochmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łukomski neemt de hoekschop. Florian springt en kopt de bal. Ochmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL OPERAFAN - carl zeiss breme 2:0

55e minuut.
Cuesta kopt de bal weg. Loffo geeft een lange en hoge pass. Halker heeft problemen om de bal te vangen. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Anforti geeft een lange en hoge pass. Łukomski kopt de bal weg. Loffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zingaro heeft problemen om de bal te vangen. Szala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobula. Szala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szala kan niet meer verder spelen. Engiari komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Loffo rent richting de bal. Loffo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bisanti de bal. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Gakpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL OPERAFAN 22%, carl zeiss breme 78%.
REAL OPERAFAN - carl zeiss breme 2:0