Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Seriosii Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3852
Seriosii FK Budale Reunited
fff Tactiek 523
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 45.6
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Chojecki met een sublieme pass. Bošnjak is nu in balbezit. Bošnjak passt de bal in één keer door. Janicki is nu in balbezit. Janicki draait met de bal, schiet en ... Trišović bokst de bal weg. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Janicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošnjak met een sublieme pass. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - FK Budale Reunited 1:0

10e minuut.
Bošnjak kopt de bal weg. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Serzedelo zal de hoekschop nemen. Hovhannisyan krijgt zijn hoofd ertegen. Trišović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Brkić passt de bal zonder na te denken. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard geeft de bal voor. Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. Trišović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ratajczak geeft een lange en hoge pass. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki is nu in balbezit. Chojecki haalt uit met een fantastische trap. Trišović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - FK Budale Reunited 2:0

25e minuut.
Chojecki rent richting de bal. Chojecki passt de bal zonder na te denken. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki haalt uit met een fantastische trap. Trišović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - FK Budale Reunited 3:0

27e minuut.
Paillard speelt de bal door. Chojecki rent richting de bal. Chojecki passt de bal zonder na te denken. Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. Trišović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Chojecki rent richting de bal. Chojecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Bošnjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki haalt uit met een fantastische trap. Trišović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - FK Budale Reunited 4:0

37e minuut.
Tabakis geeft een hoge lob. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bošnjak zijn tegenspeler op de grond. Bošnjak krijgt een gele kaart. Janicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Janicki kan niet meer verder spelen. De Ornelas komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Greco kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paillard met een snelle inworp. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas geeft een hoge lob. Trišović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Beliczky met een sublieme pass. Paillard probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Hovhannisyan springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 36%, FK Budale Reunited 64%.
Seriosii - FK Budale Reunited 4:0

46e minuut.
Sosa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tapar geeft een hoge lob. Daar is Chojecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojecki met een sublieme pass. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas schiet op doel. Trišović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - FK Budale Reunited 5:0

52e minuut.
Peter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paillard. Peter raakt geblesseerd tijdens het duel. Burgos Carrasco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peter rent richting de bal. Kuril legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brkić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Bošnjak speelt de bal door. Kuril geeft een lange en hoge pass. Chojecki kopt de bal weg. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bošnjak geeft de bal voor. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter geeft een hoge lob. Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Tabakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tabakis geeft een hoge lob. Chojecki is nu in balbezit. Chojecki draait met de bal, schiet en ... Trišović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - FK Budale Reunited 6:0

70e minuut.
Tintor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintor passt de bal met de wreef. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas geeft de bal voor. Chojecki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Serzedelo rent richting de bal. Serzedelo geeft een hoge lob. Ratajczak speelt de bal door. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - FK Budale Reunited 7:0

80e minuut.
Daar is De Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas passt de bal in één keer door. Chojecki geeft een lange en hoge pass. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ... Trišović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hovhannisyan geeft de bal voor. De Ornelas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Kusturica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas rent richting de bal. Paillard geeft een hoge lob. Chojecki springt en kopt de bal. Trišović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - FK Budale Reunited 8:0

82e minuut.
Francišković met een sublieme pass. Daar is Tintor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ... Trišović bokst de bal weg.

85e minuut.
Paillard met een snelle inworp. Ratajczak rent richting de bal. Ratajczak passt de bal zonder na te denken. Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - FK Budale Reunited 9:0

86e minuut.
Serzedelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serzedelo geeft een hoge lob. Hovhannisyan kopt de bal weg. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Serzedelo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hovhannisyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Burgos Carrasco de bal. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 33%, FK Budale Reunited 67%.
Seriosii - FK Budale Reunited 9:0