Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United Bydart
G0 PR0 5-3-2 Tactiek Moja
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 37.8
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal met de wreef. Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Boli de bal. Boli passt de bal zonder na te denken. Błachnio is nu in balbezit. Piasecki verovert de bal door een tackle van achteren. Piasecki schiet op doel. Niemitalo bokst de bal weg.

24e minuut.
Baragaño rent richting de bal. Baragaño met een sublieme pass. do Carmo probeert de bal aan de voet te houden. Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Boli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Boli begaat een overtreding. Boli krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gülaçar speelt de bal door. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo speelt de bal door. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Niemitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Bydart 1:0

38e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gülaçar. Gülaçar krijgt een gele kaart. Janduda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Comaro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Comaro verovert de bal door een tackle van achteren. Comaro geeft een lange en hoge pass. Gülaçar controleert de bal met de borst. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda haalt uit met een fantastische trap. Altınapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pincher United - Bydart 1:1

42e minuut.
Grzywa kopt de bal weg. do Carmo controleert de bal met de borst. Brzozowski is nu in balbezit. Brzozowski speelt de bal door. Baragaño geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Janduda is nu in balbezit. Janduda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 66%, Bydart 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pincher United - Bydart 1:1

46e minuut.
Barcelos komt het veld opgelopen. bin Jamlus komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Iseli probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Comaro de bal onder controle te krijgen. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki schiet op doel. Niemitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Bydart 2:1

51e minuut.
Comaro met een sublieme pass. Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülaçar geeft een lange en hoge pass. Barcelos rent richting de bal. Barcelos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Blankers passt de bal zonder na te denken. Janduda rent richting de bal. Janduda passt de bal zonder na te denken. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Doeltrap. Siedłowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Protasiuk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Barcelos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nağıyev komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Baragaño onderschept slim de pass. Baragaño geeft de bal voor. Protasiuk is nu in balbezit. Protasiuk haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
bin Jamlus met een harde bal richting middenveld. Barcelos is nu in balbezit. Nağıyev onderschept slim de pass. Gülaçar verovert de bal door een tackle van achteren. Gülaçar geeft de bal voor. Niemitalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brzozowski geeft een lange en hoge pass. Socol heeft problemen om de bal te vangen. bin Jamlus probeert naar een medespeler te passen. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Bydart 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 51%, Bydart 49%.
Pincher United - Bydart 3:1