Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Parta 66 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Parta 66 Bordomavi SK
4-3-3- Tactiek 2024
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 66.2
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Klungelig pakt Akifzadə de bal. Maruna met een sublieme pass. MacRach is nu in balbezit. MacRach geeft de bal voor. Tlučhoř springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Sorokin is nu in balbezit. Sorokin passt de bal in één keer door. Boffin is nu in balbezit. Boffin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - Bordomavi SK 0:1

9e minuut.
Groeneveld verovert de bal door een tackle van achteren. Maruna rent richting de bal. Groeneveld legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maruna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tlučhoř neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Philips is nu in balbezit. Philips passt de bal met de wreef. Maruna rent richting de bal. Maruna schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - Bordomavi SK 0:2

20e minuut.
Maruna met een sublieme pass. MacRach rent richting de bal. MacRach geeft de bal voor. Boffin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - Bordomavi SK 0:3

22e minuut.
Njarðarson is nu in balbezit. Vafeas verovert de bal door een tackle van achteren. Vafeas speelt de bal door. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - Bordomavi SK 1:3

34e minuut.
Boffin kopt de bal weg. Tlučhoř rent richting de bal. Tlučhoř met een sublieme pass. Maruna is nu in balbezit. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 60%, Bordomavi SK 40%.
Parta 66 - Bordomavi SK 1:3

53e minuut.
Vafeas passt de bal in één keer door. Cernat geeft een hoge lob. Daar is Njarðarson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vafeas rent richting de bal. Vafeas schiet op doel. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Burgos met een sublieme pass. Boffin is nu in balbezit. Boffin passt de bal zonder na te denken. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach geeft een hoge lob. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Groeneveld is nu in balbezit. Groeneveld geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacRach met de inworp. Philips geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ponce bokst de bal weg. Maruna springt en kopt de bal. Ponce bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
MacRach speelt de bal door. Sorokin is nu in balbezit. Sorokin geeft een hoge lob. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bolesta met een snelle inworp. Cernat rent richting de bal. Cernat passt de bal in één keer door. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zhangguang geeft de bal voor. Boffin rent richting de bal. Boffin met een sublieme pass. Maruna is nu in balbezit. Maruna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Tache geeft een hoge lob. Almenara kopt de bal weg. Philips speelt de bal door. Daar is Boffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boffin haalt uit met een fantastische trap. Ponce bokst de bal weg. Maruna is nu in balbezit. Maruna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - Bordomavi SK 1:4

78e minuut.
Klungelig pakt Bolesta de bal. Bolesta passt de bal zonder na te denken. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - Bordomavi SK 2:4

81e minuut.
Zhangguang geeft een lange en hoge pass. Boffin rent richting de bal. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin verovert de bal door een tackle van achteren. Boffin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tilea geeft de bal voor. Maruna kopt de bal weg. Cidoncha probeert de bal met de borst te controleren. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ponce trapt de bal weg. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch met een sublieme pass. Klungelig pakt Vafeas de bal. Vafeas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 50%, Bordomavi SK 50%.
Parta 66 - Bordomavi SK 2:4