Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Vale FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Vale FC Klub Kokosa
2023 541 Tactiek ekstraMou
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 54.5
poor Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec passt de bal zonder na te denken. Golvea rent richting de bal. Golvea haalt uit met een fantastische trap. Pombeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:1

4e minuut.
Codorniga passt de bal zonder na te denken. Mau Feitio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laskowiec. Laskowiec krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Mizurado rent richting de bal. Laskowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Laskowiec passt de bal met de wreef. Golvea is nu in balbezit. Golvea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:2

18e minuut.
Golvea passt de bal met de wreef. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec passt de bal zonder na te denken. Golvea rent richting de bal. Golvea schiet op doel. Granado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Derka is nu in balbezit. Daar is Derka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derka geeft een hoge lob. Golvea rent richting de bal. Golvea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:3

27e minuut.
Keshedzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshedzhiev probeert naar een medespeler te passen. Mizurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Golvea verovert de bal door een tackle van achteren. Golvea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:4

29e minuut.
Łaszcz rent richting de bal. Soczyński rent richting de bal. Soczyński passt de bal in één keer door. Berezovchuk rent richting de bal. Berezovchuk draait met de bal, schiet en ... Granado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Soczyński geeft de bal voor. Daar is Mizurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golvea is nu in balbezit. Golvea haalt uit met een fantastische trap. Granado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vale FC 54%, Klub Kokosa 46%.
Vale FC - Klub Kokosa 0:5

51e minuut.
Berezovchuk probeert de bal aan de voet te houden. Laskowiec geeft de bal voor. Berezovchuk is nu in balbezit. Berezovchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:6

56e minuut.
Codorniga met een sublieme pass. Reimonde is nu in balbezit. Reimonde met een sublieme pass. Phú Hiệp heeft problemen om de bal te vangen. Phú Hiệp geeft een hoge lob. Tylki bokst de bal weg.

62e minuut.
Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec met een sublieme pass. Golvea bereikt de bal nog maar net als eerste. Golvea draait met de bal, schiet en ... Mizurado probeert de bal aan de voet te houden. Granado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli passt de bal met de wreef. Berezovchuk rent richting de bal. Berezovchuk draait met de bal, schiet en ... Granado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:7

66e minuut.
Reimonde probeert naar een medespeler te passen. Mau Feitio rent richting de bal. Mau Feitio passt de bal in één keer door. Berezovchuk rent richting de bal. Berezovchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński geeft de bal voor. Golvea rent richting de bal. Golvea draait met de bal, schiet en ... Granado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:8

71e minuut.
Giampaoli passt de bal met de wreef. Reimonde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mizurado rent richting de bal. Golvea is nu in balbezit. Golvea haalt uit met een fantastische trap. Granado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Łaszcz geeft een lange en hoge pass. Mizurado kopt de bal weg. Berezovchuk rent richting de bal. Berezovchuk haalt uit met een fantastische trap. Granado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:9

79e minuut.
Klungelig pakt Sklarek de bal. Sklarek geeft een hoge lob. Golvea kopt de bal weg. Berezovchuk is nu in balbezit. Berezovchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille geeft een hoge lob. Daar is Berezovchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berezovchuk draait met de bal, schiet en ... Granado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:10

90e minuut.
Berezovchuk passt de bal met de wreef. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec probeert naar een medespeler te passen. Golvea rent richting de bal. Golvea schiet op doel. Granado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pombeiro heeft problemen om de bal te vangen. Berezovchuk rent richting de bal. Berezovchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - Klub Kokosa 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vale FC 53%, Klub Kokosa 47%.
Vale FC - Klub Kokosa 0:11