Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szczęśliwej trzynastki
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6579
FC Biała Tuchów FC Susanne
7001_rumba Tactiek fcs_wing
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 31.7
very good Schieten weak
very good Passen average
solid Verdedigen average


4e minuut.
Brzeszczyński passt de bal zonder na te denken. Hegyesi rent richting de bal. Hegyesi passt de bal zonder na te denken. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek schiet op doel. Momuntjuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Pürg is nu in balbezit. Pürg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brzeszczyński de bal. Brzeszczyński geeft de bal voor. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Petković geeft de bal voor. Inworp. Ziółkowski met de inworp. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gromczak geeft een hoge lob. Daar is Angyal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - FC Susanne 1:0

24e minuut.
Pürg is nu in balbezit. Pürg speelt de bal door. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Marañón geeft een hoge lob. Podstawek rent richting de bal. Podstawek probeert naar een medespeler te passen. Brzeszczyński rent richting de bal. Brzeszczyński haalt uit met een fantastische trap. Momuntjuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Petković onderschept slim de pass. Petković met een sublieme pass. Brzeszczyński speelt de bal door. Podstawek rent richting de bal. Podstawek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Świtalski begaat een overtreding. Świtalski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pürg passt de bal met de wreef. Podstawek is nu in balbezit. Galicia rent richting de bal. Gorząd verovert de bal door een tackle van achteren. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 32%, FC Susanne 68%.
FC Biała Tuchów - FC Susanne 1:0

51e minuut.
Brzeszczyński rent richting de bal. Brzeszczyński geeft een lange en hoge pass. Podstawek rent richting de bal. Podstawek schiet op doel. Momuntjuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - FC Susanne 2:0

53e minuut.
Hegyesi met de inworp. Brzeszczyński is nu in balbezit. Brzeszczyński geeft een lange en hoge pass. Podstawek rent richting de bal. Podstawek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Brzeszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeszczyński passt de bal met de wreef. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - FC Susanne 3:0

62e minuut.
Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg geeft een hoge lob. Podstawek rent richting de bal. Podstawek draait met de bal, schiet en ... Momuntjuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - FC Susanne 4:0

71e minuut.
Klungelig pakt Gromczak de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ziółkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morais krijgt zijn hoofd ertegen. García Salgueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - FC Susanne 4:1

72e minuut.
Gorząd is nu in balbezit. Galicia onderschept slim de pass. Brzeszczyński onderschept slim de pass. Podstawek rent richting de bal. Podstawek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hegyesi rent richting de bal. Magalski probeert naar een medespeler te passen. Angyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeszczyński geeft een lange en hoge pass. Momuntjuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Daar is Sinclair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinclair geeft de bal voor. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg schiet op doel. Momuntjuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Magalski probeert de bal aan de voet te houden. Brzeszczyński geeft de bal voor. Podstawek kopt de bal weg. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Momuntjuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Pürg geeft een hoge lob. Podstawek rent richting de bal. Gorząd is nu in balbezit. Podstawek rent richting de bal. Podstawek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - FC Susanne 5:1

89e minuut.
Gorząd geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Podstawek de bal onder controle te krijgen. Brzeszczyński rent richting de bal. Brzeszczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 34%, FC Susanne 66%.
FC Biała Tuchów - FC Susanne 5:1