Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladintos F. C. Sem Futuro F.C
meia direita Tactiek 442 new
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.7 gemiddelde waardering 54.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Violento kopt de bal weg. Butovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Butovský geeft een lange en hoge pass. Standaert rent richting de bal. Standaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Połącarz rent richting de bal. Salomone verovert de bal door een tackle van achteren. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomone verovert de bal door een tackle van achteren. Salomone haalt uit met een fantastische trap. Peloza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Xudatov is nu in balbezit. Xudatov geeft een hoge lob. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev haalt uit met een fantastische trap. Timonskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 1:0

18e minuut.
Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa geeft de bal voor. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ... Timonskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 2:0

22e minuut.
Standaert verovert de bal door een tackle van achteren. Możdżonek geeft de bal voor. Salomone maakt een snoekduik en kopt de bal. Peloza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Violento verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kocharyan met een sublieme pass. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa passt de bal met de wreef. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. Timonskiy bokst de bal weg.

31e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa met een sublieme pass. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... Timonskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Machuca rent richting de bal. Machuca geeft een hoge lob. Standaert is nu in balbezit. Możdżonek geeft een lange en hoge pass. Salomone maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çiftçioğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 51%, Sem Futuro F.C 49%.
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 2:0

51e minuut.
Xudatov probeert naar een medespeler te passen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Butovský begaat een overtreding. Bach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çiftçioğlu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Khistev speelt de bal door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butovský. Bach raakt geblesseerd tijdens het duel. Khistev komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Çiftçioğlu rent richting de bal. Çiftçioğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Wieniawa de bal. Wieniawa geeft een lange en hoge pass. Bach springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Xudatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çiftçioğlu speelt de bal door. Wieniawa geeft een lange en hoge pass. Bach krijgt zijn hoofd ertegen. Timonskiy bokst de bal weg. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev verovert de bal door een tackle van achteren. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 3:0

79e minuut.
Bach passt de bal zonder na te denken. Xudatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudatov passt de bal met de wreef. Khistev rent richting de bal. Khistev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Butovský rent richting de bal. Khistev onderschept slim de pass. Khistev geeft een lange en hoge pass. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Mendonça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timonskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Khistev geeft een lange en hoge pass. Daar is Olejnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Timonskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 32%, Sem Futuro F.C 68%.
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 3:0