Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jyllinge IF Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 415
Jyllinge IF Domesticus Dragons
NEWBORNSHOW Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
30.3 gemiddelde waardering 35.5
average Schieten adequate
average Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Egholm rent richting de bal. Bundy verovert de bal door een tackle van achteren. Bundy passt de bal in één keer door. Winthersen rent richting de bal. Winthersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Domesticus Dragons 0:1

11e minuut.
Ryge Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eje is nu in balbezit. Ryge Petersen onderschept slim de pass. Chrapek is nu in balbezit. Chrapek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Eje verovert de bal door een tackle van achteren. Eje geeft een hoge lob. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen onderschept slim de pass. Winthersen haalt uit met een fantastische trap. Villamil bokst de bal weg.

26e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Bundy is nu in balbezit. Bundy passt de bal zonder na te denken. Ðurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðurašković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Schjødt bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsen verovert de bal door een tackle van achteren. Eje schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eje krijgt een gele kaart. Johnsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lipczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jyllinge IF 60%, Domesticus Dragons 40%.
Jyllinge IF - Domesticus Dragons 0:1

56e minuut.
Ðurašković heeft problemen om de bal te vangen. Barraza rent richting de bal. Barraza geeft een hoge lob. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Schjødt passt de bal met de wreef. Eje met een sublieme pass. Ðurašković rent richting de bal. Ðurašković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zięcik geeft een hoge lob. Diezma is nu in balbezit. Petro begaat een overtreding. Petro krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Nikolajsen geeft de bal voor. Winthersen heeft problemen om de bal te vangen. Winthersen passt de bal met de wreef. Bundy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Winthersen passt de bal met de wreef. Egholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Petro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jyllinge IF 63%, Domesticus Dragons 37%.
Jyllinge IF - Domesticus Dragons 0:1