Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
__BEŞİKTAŞK__ ALTAY
Deneme 2 Tactiek ARAS 5-2-3
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
14 Buitenspel 3
73.8 gemiddelde waardering 72.9
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Gaguinho controleert de bal met de borst. Gaguinho geeft de bal voor. Fichera is nu in balbezit. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt schiet op doel. Sousa Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Roslan probeert naar een medespeler te passen. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda passt de bal in één keer door. Ordubadlı geeft de bal voor. Fichera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - ALTAY 1:0

17e minuut.
Kuźniewski neemt vlug de vrije trap. Aşkın kopt de bal weg. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho geeft een lange en hoge pass. Fichera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - ALTAY 2:0

22e minuut.
Valter speelt de bal door. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho met een sublieme pass. Fichera rent richting de bal. Fichera draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes bokst de bal weg.

24e minuut.
Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Wabik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conde geeft de bal voor. Mayz krijgt zijn hoofd ertegen. Duch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - ALTAY 2:1

30e minuut.
Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın passt de bal zonder na te denken. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prisecari rent richting de bal. Prisecari draait met de bal, schiet en ... Duch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Cepeda speelt de bal door. Daar is Ordubadlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Cardozo zijn tegenspeler op de grond. Cardozo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho passt de bal met de wreef. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - ALTAY 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 28%, ALTAY 72%.
__BEŞİKTAŞK__ - ALTAY 3:1

51e minuut.
Paciosi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Patano komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ordubadlı speelt de bal door. Patano is nu in balbezit. Fichera is nu in balbezit. Fichera haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gaguinho speelt de bal door. Conde is nu in balbezit. Conde geeft een lange en hoge pass. Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz schiet op doel. Duch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Cepeda rent richting de bal. Patano is nu in balbezit. Fichera is nu in balbezit. Patano rent richting de bal. Patano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mayz passt de bal zonder na te denken. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik passt de bal in één keer door. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari haalt uit met een fantastische trap. Duch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Roslan is nu in balbezit. Roslan geeft een lange en hoge pass. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichera rent richting de bal. Fichera schiet op doel. Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sassanguie kan de bal niet met de borst controleren. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sassanguie. Sassanguie krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Hurskanen rent richting de bal. Hurskanen geeft de bal voor. Ordubadlı kopt de bal weg. Cepeda geeft een hoge lob. Patano springt en kopt de bal. Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Aşkın probeert naar een medespeler te passen. Ordubadlı heeft problemen om de bal te vangen. Ordubadlı probeert naar een medespeler te passen. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes bokst de bal weg.

80e minuut.
Cepeda rent richting de bal. Cepeda met een sublieme pass. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft de bal voor. Fichera krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cepeda rent richting de bal. Cepeda speelt de bal door. Quartieri verovert de bal door een tackle van achteren. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal in één keer door. Mayz is nu in balbezit. Mayz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Barreiro rent richting de bal. Fichera verovert de bal door een tackle van achteren. Fichera passt de bal in één keer door. Patano rent richting de bal. Patano schiet op doel. Sousa Mendes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 40%, ALTAY 60%.
__BEŞİKTAŞK__ - ALTAY 3:1