Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Lligallos F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 899
Lligallos F.C. Delinki 2021
442 meua Tactiek d1
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
28.6 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten solid
weak Passen weak
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Sachse met een snelle inworp. Sánchez geeft de bal voor. Klungelig pakt Silion de bal. Samotny rent richting de bal. Samotny schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sánchez speelt de bal door. Fernández Trelles controleert de bal met de borst. Samotny rent richting de bal. Samotny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rozrazil rent richting de bal. Rozrazil geeft de bal voor. Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotny draait met de bal, schiet en ... Riquelme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Delinki 2021 0:1

13e minuut.
Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Roboz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roboz krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Inworp. Heskey met een snelle inworp. Malbaša controleert de bal met de borst. Roboz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roboz geeft de bal voor. Riquelme bokst de bal weg.

25e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Daar is Rozrazil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silion is nu in balbezit. Silion schiet op doel. Riquelme bokst de bal weg. Samotny rent richting de bal. Samotny draait met de bal, schiet en ... Riquelme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Delinki 2021 0:2

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaton met een snelle inworp. Roboz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roboz geeft een hoge lob. Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
de la Oca met een sublieme pass. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles geeft de bal voor. Maneiro rent richting de bal. Maneiro schiet op doel. Poživil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lligallos F.C. 66%, Delinki 2021 34%.
Lligallos F.C. - Delinki 2021 0:2

47e minuut.
Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir passt de bal in één keer door. Sánchez is nu in balbezit. Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Roboz rent richting de bal. Roboz probeert naar een medespeler te passen. Samotny rent richting de bal. Samotny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ciemny speelt de bal door. Coman rent richting de bal. Coman geeft een lange en hoge pass. Samotny is nu in balbezit. Samotny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Roboz verovert de bal door een tackle van achteren. Roboz geeft de bal voor. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion draait met de bal, schiet en ... Riquelme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Delinki 2021 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lligallos F.C. 71%, Delinki 2021 29%.
Lligallos F.C. - Delinki 2021 0:3