Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torb TCB
PRv1 Tactiek 532
57% Balbezit 43%
14% Spel op eigen helft 86%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten good
formidable Passen adequate
solid Verdedigen formidable


27e minuut.
Argudiayiv rent richting de bal. Argudiayiv geeft een lange en hoge pass. Gladysz geeft de bal voor. Asensi is nu in balbezit. Asensi haalt uit met een fantastische trap. Lotus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Mirchev passt de bal zonder na te denken. Gladysz speelt de bal door. Vilarrubla met een sublieme pass. Asensi is nu in balbezit. Asensi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Elía bereikt de bal nog maar net als eerste. Elía passt de bal zonder na te denken. Ziomkowski is nu in balbezit. Vagué onderschept slim de pass. Vagué haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Akkersdijk met een snelle inworp. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček geeft een lange en hoge pass. Vagué springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 18%, TCB 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torb - TCB 0:0

48e minuut.
Čtvrtníček probeert naar een medespeler te passen. Vagué is nu in balbezit. Martziano begaat een overtreding. Martziano krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Fane passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Asensi de bal onder controle te krijgen. Martziano rent richting de bal. Vagué onderschept slim de pass. Vagué draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gołkowski speelt de bal door. Elía heeft problemen om de bal te vangen. Vilarrubla rent richting de bal. Asensi rent richting de bal. Asensi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vagué verovert de bal door een tackle van achteren. Ziomkowski onderschept slim de pass. Ziomkowski speelt de bal door. Akkersdijk is nu in balbezit. Akkersdijk haalt uit met een fantastische trap. Lotus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Vagué passt de bal zonder na te denken. Asensi is nu in balbezit. Yuanxiang maakt een afschuwelijke overtreding. Yuanxiang krijgt een gele kaart. Asensi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 10%, TCB 90%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torb - TCB 0:0