Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Red Bull Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6336
RedBull Kindar FC Flash Nitra
Kindar-J Tactiek narrow
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 38.4
good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


12e minuut.
Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Erikçi met een sublieme pass. Jekić heeft problemen om de bal te vangen. Jekić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jekić is nu in balbezit. Braghieri maakt een afschuwelijke overtreding. Jekić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erikçi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Besteci de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - FC Flash Nitra 1:0

32e minuut.
Garuffi onderschept slim de pass. Garuffi passt de bal in één keer door. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel. Riban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - FC Flash Nitra 2:0

36e minuut.
Erikçi met een sublieme pass. Jekić rent richting de bal. Met opzet legt Braghieri zijn tegenspeler op de grond. Braghieri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Besteci rent richting de bal. Besteci geeft een hoge lob. Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Jekić rent richting de bal. Jekić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - FC Flash Nitra 3:0

39e minuut.
Paşaoğlu onderschept slim de pass. Paşaoğlu speelt de bal door. Erikçi met een sublieme pass. Jekić is nu in balbezit. Jekić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - FC Flash Nitra 4:0

41e minuut.
Inworp. Baliak met de inworp. Wild rent richting de bal. Wild schiet op doel. Blaszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jekić draait met de bal, schiet en ... Inworp. Kolar met een snelle inworp. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedBull Kindar 35%, FC Flash Nitra 65%.
RedBull Kindar - FC Flash Nitra 4:0

56e minuut.
Baliak speelt de bal door. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölker is nu in balbezit. Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Wild draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Garuffi passt de bal met de wreef. Paşaoğlu is nu in balbezit. Paşaoğlu speelt de bal door. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Valyko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garuffi is nu in balbezit. Štefan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štefan krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Doeltrap. Riban trapt de bal weg. Garuffi met een sublieme pass. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Garuffi speelt de bal door. Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić haalt uit met een fantastische trap. Vadin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bechlivanis geeft een hoge lob. Paşaoğlu speelt de bal door. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić schiet op doel. Riban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - FC Flash Nitra 5:0

74e minuut.
Garuffi is nu in balbezit. Garuffi passt de bal zonder na te denken. Vadin is nu in balbezit. Jekić onderschept slim de pass. Jekić draait met de bal, schiet en ... Riban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Paşaoğlu geeft de bal voor. Vadin kopt de bal weg. Erikçi probeert naar een medespeler te passen. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Paşaoğlu passt de bal met de wreef. Garuffi is nu in balbezit. Garuffi passt de bal in één keer door. Daar is Erikçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erikçi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedBull Kindar 24%, FC Flash Nitra 76%.
RedBull Kindar - FC Flash Nitra 5:0