Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Emirates
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2784
~Arsenal Londyn~ Locomotora
Dawid 8 Tactiek cuatrocuatrodos
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 24.5
very good Schieten weak
very good Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Valadares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haras passt de bal zonder na te denken. Ociepa rent richting de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 1:0

3e minuut.
Guillén is nu in balbezit. Haras onderschept slim de pass. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel. Bilardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Ganduglia de bal. Abreu rent richting de bal. Rozkoszny onderschept slim de pass. Rozkoszny geeft een lange en hoge pass. Ociepa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rozkoszny onderschept slim de pass. Rozkoszny passt de bal met de wreef. Valadares is nu in balbezit. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa schiet op doel. Bilardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filuba speelt de bal door. Valadares probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rozkoszny de bal. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Valadares geeft de bal voor. Ociepa kopt de bal weg. Haras rent richting de bal. Haras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Hornes de bal. Hornes geeft een hoge lob. Romo probeert naar een medespeler te passen. Ociepa probeert de bal aan de voet te houden. Ociepa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Caprile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ociepa is nu in balbezit. Arbiza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ociepa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valadares neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bilardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Caprile geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozkoszny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haras is nu in balbezit. Haras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubio met de inworp. Guillén heeft problemen om de bal te vangen. Irrazabal rent richting de bal. Irrazabal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny passt de bal zonder na te denken. Haras heeft problemen om de bal te vangen. Haras draait met de bal, schiet en ... Caprile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Arbiza geeft een hoge lob. Zawadzki kopt de bal weg. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras is nu in balbezit. Haras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rozkoszny met de inworp. Zawadzki rent richting de bal. Zawadzki geeft een lange en hoge pass. Ociepa rent richting de bal. Ociepa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Valadares heeft problemen om de bal te vangen. Valadares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ociepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Arbiza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Filuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Filuba passt de bal in één keer door. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel. Bilardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 3:0

39e minuut.
Filuba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares speelt de bal door. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 4:0

41e minuut.
Ganduglia geeft een lange en hoge pass. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki geeft de bal voor. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 5:0

45e minuut.
Haras met een sublieme pass. Valadares is nu in balbezit. Valadares met een sublieme pass. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 26%, Locomotora 74%.
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 5:0

46e minuut.
Hornes passt de bal met de wreef. Ociepa probeert de bal met de borst te controleren. Guillén is nu in balbezit. Ociepa onderschept slim de pass. Ociepa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ociepa passt de bal met de wreef. Haras probeert de bal aan de voet te houden. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa draait met de bal, schiet en ... Bilardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 6:0

55e minuut.
Zawadzki kopt de bal weg. Valadares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arbiza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Filuba speelt de bal door. Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares geeft de bal voor. Haras maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 7:0

64e minuut.
Rozkoszny probeert naar een medespeler te passen. Arbiza rent richting de bal. Ociepa onderschept slim de pass. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Bilardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rozkoszny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras verovert de bal door een tackle van achteren. Haras draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 8:0

69e minuut.
Läderach rent richting de bal. Läderach geeft een lange en hoge pass. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel. Bilardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 9:0

72e minuut.
Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny geeft een lange en hoge pass. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel. Bilardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 10:0

76e minuut.
Valadares met een sublieme pass. Klungelig pakt Rozkoszny de bal. Rozkoszny probeert naar een medespeler te passen. Valadares heeft problemen om de bal te vangen. Valadares geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Haras verovert de bal door een tackle van achteren. Haras geeft een hoge lob. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Bilardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Läderach probeert naar een medespeler te passen. Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares passt de bal met de wreef. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Filuba met een snelle inworp. Valadares rent richting de bal. Valadares geeft een hoge lob. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 11:0

85e minuut.
Inworp. Filuba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Valadares de bal. Valadares geeft een lange en hoge pass. Haras springt en kopt de bal. Bilardo bokst de bal weg.

88e minuut.
Tomassina rent richting de bal. Rozkoszny verovert de bal door een tackle van achteren. Rozkoszny met een sublieme pass. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 16%, Locomotora 84%.
~Arsenal Londyn~ - Locomotora 11:0