Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:21
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC KARGO Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5086
FC KARGO Pied-carré FC
tonneau Tactiek 352
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 40.4
very good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


13e minuut.
Almeida kan de bal niet met de borst controleren. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almeida krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Diaby geeft een lange en hoge pass. Khaburdzania met een sublieme pass. Daar is Dagerlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreri rent richting de bal. Ferreri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dagerlund passt de bal zonder na te denken. Czekański is nu in balbezit. Compeyrat probeert naar een medespeler te passen. Quéré is nu in balbezit. Quéré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Quéré kan de bal niet met de borst controleren. Compeyrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Compeyrat passt de bal in één keer door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chartier rent richting de bal. Czekański onderschept slim de pass. Czekański draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bijotat de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Pied-carré FC 1:0

34e minuut.
Czekański is nu in balbezit. Bijotat rent richting de bal. Czekański onderschept slim de pass. Czekański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Pied-carré FC 2:0

34e minuut.
Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Quéré onderschept slim de pass. Quéré passt de bal zonder na te denken. Czekański rent richting de bal. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański onderschept slim de pass. Czekański met een sublieme pass. Quéré bereikt de bal nog maar net als eerste. Quéré haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Pied-carré FC 3:0

42e minuut.
Doeltrap. Schultz trapt de bal weg van het doel. Silva kopt de bal weg. Quéré is nu in balbezit. Quéré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 39%, Pied-carré FC 61%.
FC KARGO - Pied-carré FC 3:0

46e minuut.
Lebas komt het veld opgelopen. Aradi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Almeida passt de bal in één keer door. Silva met een sublieme pass. Lebas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lebas de bal. Lebas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Silva probeert naar een medespeler te passen. Aradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lebas de bal. Lebas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieganski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almeida is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Compeyrat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aradi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Almeida kopt de bal weg. Klungelig pakt Couriol de bal. Aradi rent richting de bal. Aradi draait met de bal, schiet en ... Schultz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ernst onderschept slim de pass. Ernst passt de bal in één keer door. Compeyrat probeert naar een medespeler te passen. Aradi rent richting de bal. Aradi schiet op doel. Schultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Almeida neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Ferreri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva met een sublieme pass. Compeyrat is nu in balbezit. Lebas rent richting de bal. Lebas schiet op doel. Schultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aradi is nu in balbezit. Aradi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Pied-carré FC 4:0

85e minuut.
Ernst probeert naar een medespeler te passen. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Compeyrat met een sublieme pass. Aradi rent richting de bal. Aradi schiet op doel. Schultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dagerlund neemt de hoekschop. Compeyrat krijgt zijn hoofd ertegen. Schultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Almeida rent richting de bal. Inworp. Bieganski met een snelle inworp. Durbec rent richting de bal. Durbec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 42%, Pied-carré FC 58%.
FC KARGO - Pied-carré FC 4:0