Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ossoduro69 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2217
ossoduro69 Spezia Calcio 1906
superpippo Tactiek Salire
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 29
excellent Schieten weak
very good Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Vergaert geeft een lange en hoge pass. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... Toajari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Filipović rent richting de bal. Filipović passt de bal zonder na te denken. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek schiet op doel. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mezaroş geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pietrosant de bal onder controle te krijgen. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek schiet op doel. Toajari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 1:0

13e minuut.
Solano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalmacija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. Toajari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dalmacija met een snelle inworp. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek probeert naar een medespeler te passen. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Aslam onderschept slim de pass. Crabu verovert de bal door een tackle van achteren. Crabu passt de bal met de wreef. Bădescu heeft problemen om de bal te vangen. Bădescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Akça trapt de bal weg van het doel. Filipović kopt de bal weg. Gacuś rent richting de bal. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. Toajari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Bergsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergsteinnsson geeft een hoge lob. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek schiet op doel. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 2:0

28e minuut.
Bergsteinnsson passt de bal met de wreef. Seccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović onderschept slim de pass. Filipović haalt uit met een fantastische trap. Toajari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 3:0

31e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmacija verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmacija passt de bal in één keer door. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek schiet op doel. Toajari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pieniążek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieniążek speelt de bal door. Filipović is nu in balbezit. Filipović draait met de bal, schiet en ... Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 4:0

39e minuut.
Gacuś is nu in balbezit. Gacuś geeft een hoge lob. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossoduro69 31%, Spezia Calcio 1906 69%.
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 4:0

46e minuut.
Dalmacija bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seccia. Seccia krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Seccia is nu in balbezit. Dalmacija verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmacija geeft een hoge lob. Filipović is nu in balbezit. Filipović haalt uit met een fantastische trap. Toajari bokst de bal weg.

50e minuut.
Daar is Pieniążek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek speelt de bal door. Filipović rent richting de bal. Filipović draait met de bal, schiet en ... Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 5:0

51e minuut.
Coronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronghua verovert de bal door een tackle van achteren. Ronghua geeft een lange en hoge pass. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... Toajari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Langfermann speelt de bal door. Gacuś is nu in balbezit. Vannicola onderschept slim de pass. Langfermann onderschept slim de pass. Langfermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 6:0

57e minuut.
Langfermann passt de bal in één keer door. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Seccia geeft een hoge lob. Filipović rent richting de bal. Filipović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 7:0

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Toajari niet meer kan verder spelen. Rocinha komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Langfermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfermann passt de bal met de wreef. Filipović met een sublieme pass. Gacuś rent richting de bal. Gacuś schiet op doel. Rocinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mezaroş geeft de bal voor. Klungelig pakt Lange de bal. Cozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović verovert de bal door een tackle van achteren. Filipović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 8:0

65e minuut.
Coronato is nu in balbezit. Pieniążek onderschept slim de pass. Solano rent richting de bal. Solano geeft de bal voor. Daar is Pieniążek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Pieniążek is nu in balbezit. Paal! Lange verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 9:0

67e minuut.
Cozzo is nu in balbezit. Cozzo passt de bal in één keer door. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 10:0

73e minuut.
Langfermann onderschept slim de pass. Langfermann passt de bal met de wreef. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś schiet op doel. Rocinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 11:0

76e minuut.
Bergsteinnsson passt de bal in één keer door. Coronato is nu in balbezit. Coronato speelt de bal door. Langfermann rent richting de bal. Langfermann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Aslam geeft de bal voor. Mezaroş geeft een hoge lob. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 12:0

80e minuut.
Mezaroş kan de bal niet met de borst controleren. Mezaroş geeft een hoge lob. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 13:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solano trapt de bal weg van het doel. Langfermann kopt de bal weg. Filipović is nu in balbezit. Filipović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossoduro69 27%, Spezia Calcio 1906 73%.
ossoduro69 - Spezia Calcio 1906 13:0