Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Plumar Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
La Lomba Sport TSV 1860 München
Contragolpe 5311 Tactiek Angrep-4-1-4-1
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 59.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


23e minuut.
Settimio geeft de bal voor. Wenzel is nu in balbezit. Orts schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Orts naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Woźnica verovert de bal door een tackle van achteren. Woźnica passt de bal in één keer door. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Fukuoka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - TSV 1860 München 0:1

38e minuut.
bin Razuwan passt de bal zonder na te denken. Wenzel rent richting de bal. Palicio met een sublieme pass. Wenzel heeft problemen om de bal te vangen. Wenzel schiet op doel. Fukuoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dueñas Rodríguez passt de bal in één keer door. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov probeert naar een medespeler te passen. Zeballos geeft een lange en hoge pass. Kupelian maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 53%, TSV 1860 München 47%.
La Lomba Sport - TSV 1860 München 0:1

46e minuut.
Gottinger komt het veld opgelopen. Brügger komt het veld opgelopen. Riemel komt het veld opgelopen. Centkowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Palicio verovert de bal door een tackle van achteren. bin Razuwan rent richting de bal. bin Razuwan geeft een hoge lob. Wenzel rent richting de bal. Wenzel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Lodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroganov rent richting de bal. Stroganov met een sublieme pass. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian draait met de bal, schiet en ... Ciepierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Palicio onderschept slim de pass. Palicio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brügger de bal. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian schiet op doel. Ciepierski bokst de bal weg.

84e minuut.
Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottinger geeft de bal voor. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
bin Razuwan rent richting de bal. bin Razuwan speelt de bal door. Gottinger rent richting de bal. Gottinger geeft een lange en hoge pass. Riemel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - TSV 1860 München 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 48%, TSV 1860 München 52%.
La Lomba Sport - TSV 1860 München 0:2