Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TS ABG WISŁA KRAKÓW Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1517
TS ABG WISŁA KRAKÓW Pieruny w szopie!
442 Tactiek Jazda!!!
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
1 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 36.4
good Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen solid


10e minuut.
Koszycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puch is nu in balbezit. Puch geeft een lange en hoge pass. Martínez Doblás is nu in balbezit. Martínez Doblás haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Martínez Doblás onderschept slim de pass. Martínez Doblás met een sublieme pass. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rochowiak is nu in balbezit. Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo passt de bal zonder na te denken. Martínez Doblás bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Doblás haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Păun trapt de bal weg van het doel. Puch kopt de bal weg. Brusasco rent richting de bal. Brusasco geeft een hoge lob. Chinţoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabuquit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Falkowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Pieruny w szopie! 1:0

39e minuut.
Puch passt de bal zonder na te denken. Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjawin met een sublieme pass. Martínez Doblás is nu in balbezit. Martínez Doblás met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 41%, Pieruny w szopie! 59%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Pieruny w szopie! 1:0

46e minuut.
Ferros komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Martínez Doblás is nu in balbezit. Kaesbauer begaat een overtreding. Martínez Doblás raakt geblesseerd tijdens het duel. Puch komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Angulo maakt een snoekduik en kopt de bal. Păun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 42%, Pieruny w szopie! 58%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Pieruny w szopie! 1:0