Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 10:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pozytywni Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Pozytywni TRANS X
343 2n Tactiek eso
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 69.6
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Kramski is nu in balbezit. Carré geeft een hoge lob. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Firică de bal onder controle te krijgen. Spadoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Aranzábal geeft een hoge lob. Inworp. Yáñez met de inworp. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev draait met de bal, schiet en ... Spadoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Calvelli verovert de bal door een tackle van achteren. Calvelli geeft de bal voor. Genchev is nu in balbezit. Firică onderschept slim de pass. Firică geeft de bal voor. Lippai bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lippai trapt de bal weg. Seguin kopt de bal weg. Kramski heeft problemen om de bal te vangen. Kramski haalt uit met een fantastische trap. Spadoni bokst de bal weg.

32e minuut.
Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez passt de bal met de wreef. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - TRANS X 0:1

33e minuut.
Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Vasilka rent richting de bal. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka rent richting de bal. Vasilka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvelli geeft een hoge lob. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka onderschept slim de pass. Vasilka haalt uit met een fantastische trap. Spadoni bokst de bal weg.

42e minuut.
Carré probeert naar een medespeler te passen. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuiabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski onderschept slim de pass. Kramski haalt uit met een fantastische trap. Spadoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozytywni 61%, TRANS X 39%.
Pozytywni - TRANS X 0:1

46e minuut.
Anapliotis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Calvelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Genchev kopt de bal weg. Kramski is nu in balbezit. Kramski draait met de bal, schiet en ... Spadoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - TRANS X 0:2

52e minuut.
Aranzábal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carré met een snelle inworp. Seguin geeft een lange en hoge pass. Vasilka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - TRANS X 0:3

62e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Genchev rent richting de bal. Genchev passt de bal in één keer door. Vasilka rent richting de bal. Vasilka schiet op doel. Spadoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Carré draait met de bal, schiet en ... Firică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kramski is nu in balbezit. Kramski haalt uit met een fantastische trap. Spadoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - TRANS X 0:4

71e minuut.
Firică geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yáñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Spadoni bokst de bal weg.

79e minuut.
Carré is nu in balbezit. Carré passt de bal met de wreef. Vasilka is nu in balbezit. Vasilka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - TRANS X 0:5

83e minuut.
Carré verovert de bal door een tackle van achteren. Carré probeert naar een medespeler te passen. Kramski rent richting de bal. Kramski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - TRANS X 0:6

89e minuut.
Carré is nu in balbezit. Carré passt de bal in één keer door. Kramski rent richting de bal. Kramski schiet op doel. Spadoni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - TRANS X 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozytywni 66%, TRANS X 34%.
Pozytywni - TRANS X 0:7