Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 13:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: papaveri Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
papaveri Livorno
vamos555 Tactiek ACSDALTRIV2
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
57.9 gemiddelde waardering 47.6
uitmuntend Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Bohorquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Broś rent richting de bal. Živanović begaat een overtreding. Živanović krijgt een gele kaart. Broś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Broś kan niet meer verder spelen. Tassotti komt het veld opgelopen. Ortega komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gerardi probeert naar een medespeler te passen. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio passt de bal met de wreef. Atabaque rent richting de bal. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Nokirov bokst de bal weg.

14e minuut.
García Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamakh begaat een overtreding. García Sierra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gigante met een snel genomen vrije trap. Brandolesio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bazarbaev passt de bal met de wreef. Czechowski is nu in balbezit. Gigante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czechowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Starosta komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Czechowski stond buitenspel. Gigante maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque draait met de bal, schiet en ... Nokirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Livorno 1:0

22e minuut.
Atabaque passt de bal zonder na te denken. Gerardi probeert naar een medespeler te passen. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Livorno 2:0

25e minuut.
Starosta is nu in balbezit. Gigante onderschept slim de pass. Gigante passt de bal zonder na te denken. García Sierra rent richting de bal. García Sierra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gerardi onderschept slim de pass. Gerardi passt de bal met de wreef. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio geeft een hoge lob. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque onderschept slim de pass. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel. Nokirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Calzetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzetta geeft de bal voor. Atabaque kopt de bal weg. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gigante probeert naar een medespeler te passen. Chamakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque verovert de bal door een tackle van achteren. García Sierra rent richting de bal. García Sierra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Atabaque kopt de bal weg. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Calzetta is nu in balbezit. Calzetta geeft een hoge lob. Valjević probeert de bal aan de voet te houden. Atabaque rent richting de bal. Atabaque schiet op doel. Nokirov bokst de bal weg. Nokirov speelt de bal door. Tassotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Gerardi de bal. Gerardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Giannetta geeft een lange en hoge pass. Daar is García Sierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabaque rent richting de bal. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Atabaque is nu in balbezit. Valjević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atabaque is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerardi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Livorno 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papaveri 33%, Livorno 67%.
papaveri - Livorno 3:0

53e minuut.
Chamakh geeft de bal voor. Inworp. Živanović met een snelle inworp. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gerardi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Walter de bal. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... Walter probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque passt de bal met de wreef. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra haalt uit met een fantastische trap. Nokirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gerardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardi geeft een lange en hoge pass. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Livorno 4:0

67e minuut.
Gerardi rent richting de bal. García Sierra is nu in balbezit. Gough begaat een overtreding. Gough krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Živanović rent richting de bal. Živanović passt de bal in één keer door. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Livorno 5:0

71e minuut.
Valjević probeert de bal aan de voet te houden. Brandolesio rent richting de bal. Walter rent richting de bal. Brandolesio onderschept slim de pass. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap. Nokirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Živanović passt de bal met de wreef. Atabaque rent richting de bal. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... Nokirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Livorno 6:0

76e minuut.
Gigante geeft een lange en hoge pass. Atabaque rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walter. Atabaque wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Gerardi passt de bal met de wreef. García Sierra rent richting de bal. García Sierra passt de bal met de wreef. Gigante geeft de bal voor. Brandolesio springt en kopt de bal. Nokirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gigante is nu in balbezit. Gigante met een sublieme pass. Brandolesio rent richting de bal. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Brandolesio geeft een hoge lob. Daar is Chamakh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabaque rent richting de bal. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Nokirov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Walter is nu in balbezit. Walter geeft een lange en hoge pass. Tassotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassotti haalt uit met een fantastische trap. Hedwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Livorno 6:1

87e minuut.
García Sierra is nu in balbezit. Chamakh met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert García Sierra de bal onder controle te krijgen. Gerardi is nu in balbezit. Gerardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Brandolesio de bal onder controle te krijgen. Chamakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atabaque krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papaveri 30%, Livorno 70%.
papaveri - Livorno 6:1