Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BKS Lechia Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
BKS Lechia namaxa
4-4-2 Tactiek 442v1
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 56.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bugáň probeert naar een medespeler te passen. Norek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Bugáň is nu in balbezit. Bugáň draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu passt de bal met de wreef. Norek is nu in balbezit. Norek haalt uit met een fantastische trap. Mayol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - namaxa 0:1

5e minuut.
Rumangun passt de bal in één keer door. Märtmaa rent richting de bal. Märtmaa geeft een hoge lob. Squizzato is nu in balbezit. Squizzato draait met de bal, schiet en ... Mero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Moros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eigler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugáň is nu in balbezit. Bugáň draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Riković speelt de bal door. Pampilhosa onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bork neemt de hoekschop. Sonzogni krijgt zijn hoofd ertegen. Mero bokst de bal weg.

27e minuut.
Squizzato rent richting de bal. Squizzato passt de bal in één keer door. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... Mero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS Lechia - namaxa 1:1

32e minuut.
Bugáň is nu in balbezit. Norek rent richting de bal. Roberts begaat een overtreding. Norek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vărsatu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mayol trapt de bal weg van het doel. Di Fronzo kopt de bal weg. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato draait met de bal, schiet en ... Mero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sonzogni rent richting de bal. Sonzogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - namaxa 2:1

35e minuut.
Inworp. Bork met een snelle inworp. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato draait met de bal, schiet en ... Mero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - namaxa 3:1

41e minuut.
Roberts geeft een hoge lob. Di Fronzo is nu in balbezit. Di Fronzo speelt de bal door. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 46%, namaxa 54%.
BKS Lechia - namaxa 3:1

51e minuut.
Ringer passt de bal zonder na te denken. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek verovert de bal door een tackle van achteren. Norek haalt uit met een fantastische trap. Mayol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - namaxa 3:2

63e minuut.
Squizzato probeert de bal met de borst te controleren. Vărsatu geeft de bal voor. Norek rent richting de bal. Norek schiet op doel. Mayol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
van der Doelen onderschept slim de pass. van der Doelen geeft een lange en hoge pass. Gobetto met een sublieme pass. Daar is Norek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Di Fronzo de bal. Sonzogni rent richting de bal. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ringer rent richting de bal. Mazak onderschept slim de pass. Mazak geeft een hoge lob. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato draait met de bal, schiet en ... Mero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - namaxa 4:2

77e minuut.
Kovačev komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gobetto geeft een hoge lob. van der Doelen kopt de bal weg. Riković met een sublieme pass. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ringer speelt de bal door. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler passt de bal in één keer door. Norek is nu in balbezit. Norek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - namaxa 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 55%, namaxa 45%.
BKS Lechia - namaxa 4:3