Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ernest LABROSSE
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7627
As Aulnoye Organized Chaos FC
451 2020 Tactiek 5-4-1a
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Martínez Ugarte speelt de bal door. Crasnoşcec probeert naar een medespeler te passen. Dudzik rent richting de bal. Dudzik haalt uit met een fantastische trap. Chesneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Muñoz Escuín rent richting de bal. Muñoz Escuín geeft een lange en hoge pass. Toufik probeert de bal met de borst te controleren. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik schiet op doel. Chesneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Martínez Ugarte rent richting de bal. Martínez Ugarte geeft een hoge lob. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Organized Chaos FC 0:1

18e minuut.
Bergier is nu in balbezit. Pratto verovert de bal door een tackle van achteren. Pratto geeft een lange en hoge pass. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Martínez Ugarte passt de bal in één keer door. Muñoz Escuín heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Escuín geeft de bal voor. Dudzik heeft problemen om de bal te vangen. Dudzik draait met de bal, schiet en ... Chesneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Stankowicz onderschept slim de pass. Dudzik onderschept slim de pass. Dudzik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pratto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Organized Chaos FC 0:2

42e minuut.
Crasnoşcec geeft de bal voor. Sabov probeert de bal aan de voet te houden. Dudzik rent richting de bal. Dudzik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 60%, Organized Chaos FC 40%.
As Aulnoye - Organized Chaos FC 0:2

46e minuut.
Aparicio komt het veld opgelopen. Scher komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Danayan met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Thouvenel de bal. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Chesneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Organized Chaos FC 0:3

59e minuut.
Stankowicz rent richting de bal. Scher is nu in balbezit. Scher geeft een lange en hoge pass. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Perraud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Escuín is nu in balbezit. Bergier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bergier krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Crasnoşcec bereikt de bal nog maar net als eerste. Scher bereikt de bal nog maar net als eerste. Scher probeert naar een medespeler te passen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Chesneau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Muñoz Escuín rent richting de bal. Muñoz Escuín geeft een lange en hoge pass. Daar is Renaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Stankowicz geeft de bal voor. Oros is nu in balbezit. Oros geeft een hoge lob. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Perraud geeft een lange en hoge pass. Inworp. Delamontagne met de inworp. Bergier is nu in balbezit. Bergier geeft de bal voor. Danayan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Organized Chaos FC 1:3

81e minuut.
Schockaert is nu in balbezit. Schockaert geeft een lange en hoge pass. Renaux rent richting de bal. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Chesneau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Chesneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Organized Chaos FC 1:4

86e minuut.
Muñoz Escuín verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Escuín passt de bal met de wreef. Pratto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aparicio de bal. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 62%, Organized Chaos FC 38%.
As Aulnoye - Organized Chaos FC 1:4