Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BKS Lechia Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
BKS Lechia Bruine Ster Belgrado
4-4-2 Tactiek 442 wing back2
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 57.6
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Roberts probeert naar een medespeler te passen. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla draait met de bal, schiet en ... Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Di Fronzo passt de bal met de wreef. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković probeert naar een medespeler te passen. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Riković rent richting de bal. Louzao geeft een lange en hoge pass. van der Doelen heeft problemen om de bal te vangen. Gamla is nu in balbezit. Gamla schiet op doel. Mayol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Giacometti met de inworp. McGhee met een sublieme pass. Daar is Gamla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamla schiet op doel. Mayol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Bruine Ster Belgrado 0:1

19e minuut.
Gamla rent richting de bal. Gamla passt de bal zonder na te denken. Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica geeft een hoge lob. Gamla maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Mayol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ghica de bal. Ghica geeft de bal voor. McGhee springt en kopt de bal. Mayol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Bruine Ster Belgrado 0:2

21e minuut.
Daar is Bork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bork passt de bal in één keer door. Mazak geeft de bal voor. Riković is nu in balbezit. Riković geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nevejans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Squizzato kan de bal niet met de borst controleren. Nevejans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Squizzato rent richting de bal. Polko verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Bruine Ster Belgrado 1:2

23e minuut.
Louzao met een sublieme pass. Ghica rent richting de bal. Ghica speelt de bal door. Gamla rent richting de bal. Gamla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chilikov met een sublieme pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Doelen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van der Doelen krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Giacometti is nu in balbezit. Giacometti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roberts de bal. McGhee verovert de bal door een tackle van achteren. McGhee haalt uit met een fantastische trap. Mayol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft een lange en hoge pass. Gamla kopt de bal weg. McGhee rent richting de bal. McGhee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
McGhee rent richting de bal. Met opzet legt Mazak zijn tegenspeler op de grond. McGhee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chilikov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ateşalmaz speelt de bal door. Ghica rent richting de bal. Ghica geeft de bal voor. Gamla heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Bruine Ster Belgrado 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 60%, Bruine Ster Belgrado 40%.
BKS Lechia - Bruine Ster Belgrado 1:3

66e minuut.
Ghica geeft de bal voor. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. McGhee is nu in balbezit. McGhee draait met de bal, schiet en ... Mayol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Bruine Ster Belgrado 1:4

68e minuut.
Riković probeert de bal aan de voet te houden. Ghica rent richting de bal. Ghica passt de bal in één keer door. Gamla rent richting de bal. Gamla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni is nu in balbezit. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato draait met de bal, schiet en ... Nevejans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Bruine Ster Belgrado 2:4

78e minuut.
Ghica speelt de bal door. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla passt de bal met de wreef. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
van der Doelen geeft een hoge lob. Riković is nu in balbezit. Riković passt de bal in één keer door. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. Nevejans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
van der Doelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Louzao. Louzao krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 50%, Bruine Ster Belgrado 50%.
BKS Lechia - Bruine Ster Belgrado 2:4