Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC DOM EN FORCE Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4498
FC DOM EN FORCE F C K
dur3 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 33.6
good Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
Boileau probeert naar een medespeler te passen. Godart heeft problemen om de bal te vangen. Firoud met een sublieme pass. Klungelig pakt Joseph de bal. Joseph schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Batmale bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmale passt de bal met de wreef. Moret bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon schiet op doel. Brisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guillot de bal onder controle te krijgen. Ragot is nu in balbezit. Ragot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Godart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lama komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Sakho passt de bal met de wreef. Batmale met een sublieme pass. André speelt de bal door. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Dubreucq verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau geeft een lange en hoge pass. Ragot is nu in balbezit. Ragot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Moret kopt de bal weg. Bajorski probeert de bal aan de voet te houden. Dubreucq is nu in balbezit. Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Brisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - F C K 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 45%, F C K 55%.
FC DOM EN FORCE - F C K 0:1

46e minuut.
Louvet komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Chambon kopt de bal weg. Dubreucq heeft problemen om de bal te vangen. Luciano geeft een lange en hoge pass. Joseph rent richting de bal. Joseph haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DOM EN FORCE - F C K 1:1

51e minuut.
Bajorski speelt de bal door. Chambon met een sublieme pass. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pruvost komt het veld opgelopen. Alcantud komt het veld opgelopen. Ricard komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Moret passt de bal in één keer door. Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon met een sublieme pass. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Frey geeft een hoge lob. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Brisson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - F C K 1:2

88e minuut.
Pruvost geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boileau met een snelle inworp. Firoud is nu in balbezit. Firoud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Bajorski de bal onder controle te krijgen. Chambon rent richting de bal. Chambon met een sublieme pass. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. Brisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alcantud rent richting de bal. Alcantud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 42%, F C K 58%.
FC DOM EN FORCE - F C K 1:2