Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stade Vélodrome
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8195
Streetfighters Hellboy`s
BZP Tactiek treningowa
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 29.7
redelijk Schieten goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen zwak


11e minuut.
Bossut heeft problemen om de bal te vangen. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Hellboy`s 1:0

17e minuut.
Săvoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astier is nu in balbezit. Wyhowski rent richting de bal. Astier verovert de bal door een tackle van achteren. Astier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier passt de bal met de wreef. Kuziel is nu in balbezit. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey schiet op doel. Surman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Łabudziński passt de bal met de wreef. Rey probeert de bal aan de voet te houden. Astier is nu in balbezit. Astier draait met de bal, schiet en ... Lucký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Streetfighters - Hellboy`s 1:1

28e minuut.
Greve geeft een hoge lob. Gluhchev rent richting de bal. Klungelig pakt Gluhchev de bal. Gluhchev haalt uit met een fantastische trap. Surman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Hellboy`s 2:1

32e minuut.
Surman speelt de bal door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gluhchev zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gluhchev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gluhchev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra is nu in balbezit. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Hellboy`s 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streetfighters 48%, Hellboy`s 52%.
Streetfighters - Hellboy`s 3:1

52e minuut.
Serra passt de bal zonder na te denken. Bossut rent richting de bal. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. Surman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Hellboy`s 4:1

57e minuut.
Săvoiu met een sublieme pass. Łabudziński rent richting de bal. Łabudziński met een sublieme pass. Astier rent richting de bal. Astier schiet op doel. Lucký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Lucký is nu in balbezit. Lucký geeft een lange en hoge pass. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Surman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Hellboy`s 5:1

66e minuut.
Nadarkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astier rent richting de bal. Astier speelt de bal door. Rey is nu in balbezit. Rey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Manzoni speelt de bal door. Greve is nu in balbezit. Greve geeft een lange en hoge pass. Manzoni rent richting de bal. Manzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuziel rent richting de bal. Manzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Manzoni draait met de bal, schiet en ... Surman bokst de bal weg. Manzoni is nu in balbezit. Manzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Hellboy`s 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streetfighters 46%, Hellboy`s 54%.
Streetfighters - Hellboy`s 6:1