Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rákosmenti PC Kolhoz Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3392
Rákosmenti PC Kolhoz H-mégy FC
rabib Tactiek 352
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 40.4
adequate Schieten very good
adequate Passen adequate
poor Verdedigen average


12e minuut.
Inworp. Stephan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öztürk is nu in balbezit. Öztürk geeft een lange en hoge pass. Ersözlü krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cozlov neemt de hoekschop. Ersözlü kopt de bal weg. Murawa is nu in balbezit. Murawa draait met de bal, schiet en ... Wintzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersözlü rent richting de bal. Sroczyński is nu in balbezit. Ersözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersözlü haalt uit met een fantastische trap. Wintzer bokst de bal weg.

23e minuut.
Gordillo trapt de bal weg. Murawa kopt de bal weg. Ersözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersözlü draait met de bal, schiet en ... Wintzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - H-mégy FC 0:1

33e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Kodolányi is nu in balbezit. Kodolányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sroczyński probeert de bal aan de voet te houden. Keruzoré is nu in balbezit. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Opacki passt de bal in één keer door. Maldonado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolacyjny. Kolacyjny krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Stephan geeft de bal voor. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Takó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersözlü verovert de bal door een tackle van achteren. Ersözlü draait met de bal, schiet en ... Wintzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Takó geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozlov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Takó rent richting de bal. Ersözlü verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 55%, H-mégy FC 45%.
Rákosmenti PC Kolhoz - H-mégy FC 0:1

49e minuut.
Czakó met de inworp. Vulpeşean geeft de bal voor. Négyesi speelt de bal door. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi draait met de bal, schiet en ... Fejerešák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Négyesi passt de bal in één keer door. Kolacyjny geeft de bal voor. Piroska probeert de bal aan de voet te houden. Murawa rent richting de bal. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Piroska kopt de bal weg. Maldonado met een sublieme pass. Keruzoré probeert de bal aan de voet te houden. Kodolányi is nu in balbezit. Kodolányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Harnik geeft de bal voor. Murawa is nu in balbezit. Murawa passt de bal met de wreef. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Öztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürk passt de bal met de wreef. Murawa is nu in balbezit. Murawa draait met de bal, schiet en ... Wintzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - H-mégy FC 0:2

82e minuut.
Cozlov geeft een lange en hoge pass. Murawa rent richting de bal. Négyesi rent richting de bal. Murawa onderschept slim de pass. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Wintzer bokst de bal weg.

86e minuut.
Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürk rent richting de bal. Öztürk met een sublieme pass. Daar is Ersözlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersözlü draait met de bal, schiet en ... Wintzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bardi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laptenoc komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Keruzoré kopt de bal weg. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal in één keer door. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean draait met de bal, schiet en ... Fejerešák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 52%, H-mégy FC 48%.
Rákosmenti PC Kolhoz - H-mégy FC 0:2