Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: warrriors Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2156
warrriors Lambada Choroszcz
moja 532 Tactiek 2007_1
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
41.9 gemiddelde waardering 25.6
good Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Drăguţ passt de bal met de wreef. Pacułt is nu in balbezit. Pacułt passt de bal zonder na te denken. Damadyan rent richting de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pacułt probeert naar een medespeler te passen. Kroustalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroustalidis met een sublieme pass. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Kerchev geeft de bal voor. Kulczyk kopt de bal weg. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan schiet op doel. Jełowicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Lambada Choroszcz 1:0

13e minuut.
Kroustalidis is nu in balbezit. Kroustalidis passt de bal zonder na te denken. Pacułt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacułt probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ geeft een hoge lob. Daar is Sergiejew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel. Bękart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăguţ geeft de bal voor. Kulczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jełowicki geeft een hoge lob. Inworp. Drăguţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacułt probeert de bal met de borst te controleren. Pacułt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jełowicki met een harde bal richting middenveld. Pacułt geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pacułt speelt de bal door. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Damadyan rent richting de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Lambada Choroszcz 2:0

29e minuut.
Pujie probeert naar een medespeler te passen. Ramokadi heeft problemen om de bal te vangen. Damadyan maakt een afschuwelijke overtreding. Damadyan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Moskal kopt de bal weg. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Damadyan rent richting de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Lambada Choroszcz 3:0

44e minuut.
Drăguţ heeft problemen om de bal te vangen. Drăguţ passt de bal in één keer door. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Jełowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Lambada Choroszcz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 25%, Lambada Choroszcz 75%.
warrriors - Lambada Choroszcz 4:0

58e minuut.
Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Jełowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kroustalidis geeft de bal voor. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ geeft een hoge lob. Damadyan rent richting de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Jełowicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Lambada Choroszcz 5:0

63e minuut.
Pacułt is nu in balbezit. Pacułt met een sublieme pass. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ passt de bal in één keer door. Damadyan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Lambada Choroszcz 6:0

65e minuut.
Pujie probeert naar een medespeler te passen. Ramokadi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damadyan. Damadyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski geeft de bal voor. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Drăguţ de bal. Drăguţ geeft een lange en hoge pass. Jełowicki bokst de bal weg. Bękart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk onderschept slim de pass. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 19%, Lambada Choroszcz 81%.
warrriors - Lambada Choroszcz 6:0