Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
le tigri di monpracen F.C DIAKATE
max2 Tactiek DEUTSCH
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Lesz probeert naar een medespeler te passen. Cisneros rent richting de bal. Molina is nu in balbezit. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski passt de bal in één keer door. Muzyka rent richting de bal. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Huamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Huamin de bal. Huamin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Żółkowski met een sublieme pass. Muzyka rent richting de bal. Muzyka passt de bal zonder na te denken. Huamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Huamin schiet op doel. van Emmerik bokst de bal weg. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Brynjason geeft een lange en hoge pass. Muzyka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barrientos de bal onder controle te krijgen. Huamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Huamin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lesz geeft een hoge lob. Porcu rent richting de bal. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina krijgt een gele kaart. Porcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ogăraru wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lesz geeft een lange en hoge pass. Porcu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iváncsik de bal onder controle te krijgen. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Porcu de bal. Januszewski rent richting de bal. Januszewski passt de bal zonder na te denken. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Żółkowski probeert naar een medespeler te passen. Huamin is nu in balbezit. Huamin passt de bal met de wreef. Choudhury is nu in balbezit. Choudhury draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Molina met een sublieme pass. Ogăraru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żółkowski. Ogăraru raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ogăraru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le tigri di monpracen 57%, F.C DIAKATE 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
le tigri di monpracen - F.C DIAKATE 0:0

46e minuut.
Stachyra komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sagres geeft een hoge lob. Cisneros kopt de bal weg. Januszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stachyra rent richting de bal. Stachyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Stachyra kopt de bal weg. Courtin speelt de bal door. Karkowski speelt de bal door. Huamin is nu in balbezit. Huamin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Januszewski de bal onder controle te krijgen. Stachyra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Januszewski. Januszewski krijgt een gele kaart. Stachyra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ogăraru wilt de vrije trap nemen. Bartczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Januszewski geeft de bal voor. Choudhury rent richting de bal. Choudhury passt de bal in één keer door. Huamin is nu in balbezit. Huamin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domínguez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Courtin geeft de bal voor. Lesz met een sublieme pass. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru geeft een hoge lob. Stachyra maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Żółkowski probeert naar een medespeler te passen. Karkowski rent richting de bal. Karkowski geeft een hoge lob. Huamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Huamin haalt uit met een fantastische trap. van Emmerik bokst de bal weg. Klungelig pakt Bortoń de bal. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
le tigri di monpracen - F.C DIAKATE 0:1

75e minuut.
Karkowski is nu in balbezit. Karkowski passt de bal met de wreef. Choudhury rent richting de bal. Choudhury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Courtin probeert naar een medespeler te passen. Stachyra is nu in balbezit. Walraeve is nu in balbezit. Stachyra onderschept slim de pass. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Bartczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Żółkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Choudhury de bal. Huamin is nu in balbezit. Choudhury is nu in balbezit. Choudhury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le tigri di monpracen 61%, F.C DIAKATE 39%.
le tigri di monpracen - F.C DIAKATE 0:1