Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: LÖWEN Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
TSV 1860 München F.C DIAKATE
Angrep-4-1-4-1 Tactiek DEUTSCH
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 63.6
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 60%, F.C DIAKATE 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 München - F.C DIAKATE 0:0

46e minuut.
Riemel komt het veld opgelopen. Wenzel komt het veld opgelopen. Brügger komt het veld opgelopen. Gottinger komt het veld opgelopen. Centkowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Brynjason geeft de bal voor. Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka onderschept slim de pass. Muzyka schiet op doel. Ciepierski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Gottinger onderschept slim de pass. Gottinger geeft een hoge lob. Wenzel rent richting de bal. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Bartczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Riemel onderschept slim de pass. Riemel met een sublieme pass. Gottinger is nu in balbezit. Gottinger geeft de bal voor. Centkowski springt en kopt de bal. Bartczuk bokst de bal weg.

63e minuut.
Gottinger geeft de bal voor. Wenzel is nu in balbezit. Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Brügger onderschept slim de pass. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk bokst de bal weg.

67e minuut.
Gottinger passt de bal met de wreef. Gottinger speelt de bal door. Centkowski met een sublieme pass. Wenzel rent richting de bal. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domínguez komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Brynjason probeert naar een medespeler te passen. Choudhury rent richting de bal. Silaghi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silaghi krijgt een gele kaart. Choudhury is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Domínguez krijgt zijn hoofd ertegen. Ciepierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Wenzel geeft een lange en hoge pass. Bartczuk met een sublieme pass. Żółkowski kopt de bal weg. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel. Ciepierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Razuwan heeft problemen om de bal te vangen. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - F.C DIAKATE 0:1

86e minuut.
Brynjason kopt de bal weg. Gottinger is nu in balbezit. Gottinger passt de bal zonder na te denken. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TSV 1860 München - F.C DIAKATE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 54%, F.C DIAKATE 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 München - F.C DIAKATE 1:1