Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA AZZURRA A.C. Divino Amore
Ammuinissima888 Tactiek 5-2-3 ala
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 72.3
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen briljant


12e minuut.
Jabiri met een sublieme pass. Czabaj speelt de bal door. Fernández Veiras is nu in balbezit. Urbina is nu in balbezit. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Doles bokst de bal weg.

17e minuut.
Mrówka speelt de bal door. Medina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudzia. Kudzia krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cunegato speelt de bal door. Bogunia is nu in balbezit. Bogunia passt de bal zonder na te denken. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bogunia rent richting de bal. Bogunia geeft een hoge lob. Daar is Ivin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podobiński controleert de bal met de borst. Podobiński geeft de bal voor. Evers springt en kopt de bal. Bal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Cunegato passt de bal met de wreef. Urbina is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bogunia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Veiras maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jabiri onderschept slim de pass. Jabiri met een sublieme pass. Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medina geeft de bal voor. Bal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 51%, A.C. Divino Amore 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARMATA AZZURRA - A.C. Divino Amore 0:0

46e minuut.
Polacsik komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mrówka rent richting de bal. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza begaat een overtreding. Urbina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cunegato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bugalski met de inworp. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato geeft een hoge lob. Fernández Veiras krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - A.C. Divino Amore 1:0

52e minuut.
Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mendoza de bal. Urbina rent richting de bal. Urbina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Inworp. Bogunia met een snelle inworp. Cunegato rent richting de bal. Cunegato geeft de bal voor. Fernández Veiras springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - A.C. Divino Amore 2:0

60e minuut.
Megyeri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Polacsik de bal onder controle te krijgen. Podobiński is nu in balbezit. Polacsik heeft problemen om de bal te vangen. Polacsik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Podobiński speelt de bal door. Cunegato met een sublieme pass. Bogunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunia geeft de bal voor. Urbina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Podobiński rent richting de bal. Podobiński passt de bal in één keer door. Jabiri rent richting de bal. Jabiri geeft een lange en hoge pass. Polacsik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Doles trapt de bal weg van het doel. Megyeri kopt de bal weg. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 37%, A.C. Divino Amore 63%.
ARMATA AZZURRA - A.C. Divino Amore 2:0