Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fox in Dreams Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2443
Fox in Dreams LA FURIA NEGRA
433-offensive Tactiek 3
48% Balbezit 52%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.9 gemiddelde waardering 52.1
average Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Mniś met een sublieme pass. Vidau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidau passt de bal in één keer door. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:1

6e minuut.
Fontenelle kopt de bal weg. Sootemäe probeert de bal aan de voet te houden. Kurg speelt de bal door. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Sonora trapt de bal weg. Klungelig pakt Bökle de bal. Kurg is nu in balbezit. Kurg haalt uit met een fantastische trap. Sonora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein onderschept slim de pass. Blumenstein passt de bal zonder na te denken. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Sonora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vidau neemt de hoekschop. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:2

10e minuut.
Mniś is nu in balbezit. Mniś geeft de bal voor. Klungelig pakt Ðức Mạnh de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:3

14e minuut.
Rapp rent richting de bal. Kurg verovert de bal door een tackle van achteren. Kurg speelt de bal door. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh schiet op doel. Sonora bokst de bal weg. Blumenstein is nu in balbezit. Blumenstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:4

16e minuut.
Melo da Silva geeft een hoge lob. Ðức Mạnh kopt de bal weg. Godylewicz heeft problemen om de bal te vangen. Blumenstein rent richting de bal. Blumenstein haalt uit met een fantastische trap. Sonora bokst de bal weg.

17e minuut.
Stepanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Allgood de bal. Kurg geeft een lange en hoge pass. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:5

21e minuut.
Mniś geeft de bal voor. Blumenstein rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vidau neemt de hoekschop. Ðức Mạnh krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Blumenstein geeft een hoge lob. Sonora probeert naar een medespeler te passen. Mniś kopt de bal weg. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Sonora bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mniś met een snelle inworp. Kurg geeft een hoge lob. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:6

31e minuut.
Blumenstein rent richting de bal. Kurg probeert naar een medespeler te passen. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh schiet op doel. Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:7

32e minuut.
Małysa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bărbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Stepanov rent richting de bal. Stepanov geeft een hoge lob. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vidau met een sublieme pass. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh passt de bal in één keer door. Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vidau passt de bal met de wreef. Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś met een sublieme pass. Daar is Ðức Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein schiet op doel. Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:8

40e minuut.
Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś geeft de bal voor. Blumenstein is nu in balbezit. Blumenstein haalt uit met een fantastische trap. Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kurg rent richting de bal. Kurg geeft een hoge lob. Blumenstein is nu in balbezit. Blumenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:9

43e minuut.
Blumenstein draait met de bal, schiet en ... Sonora speelt de bal door. Vidau kopt de bal weg. Blumenstein rent richting de bal. Blumenstein haalt uit met een fantastische trap. Sonora bokst de bal weg. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox in Dreams 82%, LA FURIA NEGRA 18%.
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:10

53e minuut.
Sootemäe speelt de bal door. Gümüşsu geeft een lange en hoge pass. Ðức Mạnh kopt de bal weg. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein draait met de bal, schiet en ... Sonora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kurg heeft problemen om de bal te vangen. Bökle probeert naar een medespeler te passen. Haentjens is nu in balbezit. Stepanov rent richting de bal. Stepanov geeft een hoge lob. Sonora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gümüşsu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurg de bal. Kurg geeft de bal voor. Vidau is nu in balbezit. Vidau geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðức Mạnh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:11

59e minuut.
Blumenstein kopt de bal weg. Godylewicz rent richting de bal. Ðức Mạnh onderschept slim de pass. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:12

61e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa geeft de bal voor. Melo da Silva kopt de bal weg. Vidau geeft een lange en hoge pass. Blumenstein krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ðức Mạnh passt de bal met de wreef. Mniś rent richting de bal. Mniś probeert naar een medespeler te passen. Blumenstein rent richting de bal. Blumenstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... Sonora bokst de bal weg.

65e minuut.
Blumenstein kopt de bal weg. Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś passt de bal zonder na te denken. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Sonora bokst de bal weg.

67e minuut.
Kurg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stepanov rent richting de bal. Stepanov probeert naar een medespeler te passen. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Blumenstein controleert de bal met de borst. Blumenstein met een sublieme pass. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vidau is nu in balbezit. Vidau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:13

70e minuut.
Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein passt de bal zonder na te denken. Riegelsberg rent richting de bal. Mniś verovert de bal door een tackle van achteren. Mniś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ðức Mạnh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:14

71e minuut.
Mniś heeft problemen om de bal te vangen. Mniś probeert naar een medespeler te passen. Vidau speelt de bal door. Blumenstein rent richting de bal. Blumenstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Blumenstein rent richting de bal. Vidau is nu in balbezit. Vidau speelt de bal door. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Melo da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Melo da Silva speelt de bal door. Kurg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurg geeft een hoge lob. Ðức Mạnh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:15

83e minuut.
Bökle passt de bal in één keer door. Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle passt de bal met de wreef. Daar is Ðức Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mniś passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurg de bal. Kurg speelt de bal door. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox in Dreams 80%, LA FURIA NEGRA 20%.
Fox in Dreams - LA FURIA NEGRA 0:15