Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wiejski K. S. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4646
Wiejski K. S. Górnik FC
nowa Tactiek 532
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 36.9
solid Schieten adequate
solid Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
Šinor passt de bal met de wreef. Królicki speelt de bal door. Šinor probeert naar een medespeler te passen. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Górnik FC 1:0

3e minuut.
Berrettoni heeft problemen om de bal te vangen. Sysio is nu in balbezit. Sysio probeert naar een medespeler te passen. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Górnik FC 2:0

7e minuut.
Šinor heeft problemen om de bal te vangen. Šinor probeert naar een medespeler te passen. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Górnik FC 3:0

15e minuut.
Wielgo kopt de bal weg. Daar is Wyciszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyciszkiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Wielgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kostecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Królicki de bal. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn schiet op doel. Jachymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guentzel heeft problemen om de bal te vangen. Šinor rent richting de bal. Šinor geeft een hoge lob. Pawliszyn springt en kopt de bal. Jachymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Górnik FC 4:0

19e minuut.
Królicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostecki met een snelle inworp. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Wielgo maakt een snoekduik en kopt de bal. Jachymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kobylański met een sublieme pass. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki passt de bal zonder na te denken. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Wielgo kan de bal niet met de borst controleren. La O is nu in balbezit. Wielgo begaat een overtreding. Wielgo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Berrettoni geeft een lange en hoge pass. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kostecki zijn tegenspeler op de grond. Kostecki krijgt een gele kaart. Mircea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kouis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Burlacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsutsumi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Górnik FC 4:1

36e minuut.
Pawliszyn passt de bal in één keer door. Šinor is nu in balbezit. Šinor passt de bal met de wreef. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wyciszkiewicz onderschept slim de pass. Šinor rent richting de bal. Šinor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wielgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 24%, Górnik FC 76%.
Wiejski K. S. - Górnik FC 4:1

46e minuut.
Wielgo passt de bal in één keer door. Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinor speelt de bal door. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt Wielgo de bal. Sysio probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kostecki zal de hoekschop nemen. Wielgo springt en kopt de bal. Jachymczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Belczyk probeert de bal aan de voet te houden. Buitenspel voor Mircea. Goede buitenspelval van de verdediging. Knioch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wyciszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sysio de bal onder controle te krijgen. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap. Jachymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Górnik FC 5:1

66e minuut.
Wyciszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wyciszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn schiet op doel. Jachymczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Górnik FC 6:1

83e minuut.
Kobylański geeft een hoge lob. Inworp. La O met de inworp. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pawliszyn passt de bal zonder na te denken. Wielgo is nu in balbezit. Astarloa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wielgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyciszkiewicz neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 28%, Górnik FC 72%.
Wiejski K. S. - Górnik FC 6:1