Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: WC MUFAFA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1913
WC MUFAFA OFK Kultura
nurkadest Tactiek 4114
59% Balbezit 41%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 39.3
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Aviles is nu in balbezit. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić passt de bal zonder na te denken. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Grandi geeft een lange en hoge pass. Birlea kopt de bal weg. Kaćera heeft problemen om de bal te vangen. Manusovich is nu in balbezit. Manusovich draait met de bal, schiet en ... Kljajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Grandi onderschept slim de pass. Grandi met een sublieme pass. Manusovich rent richting de bal. Manusovich schiet op doel. Kljajo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - OFK Kultura 1:0

16e minuut.
Kaćera bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea verovert de bal door een tackle van achteren. Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - OFK Kultura 2:0

29e minuut.
Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaćera bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich onderschept slim de pass. Klungelig pakt Manusovich de bal. Manusovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 61%, OFK Kultura 39%.
WC MUFAFA - OFK Kultura 2:0

49e minuut.
Tell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tell passt de bal met de wreef. Kahrović speelt de bal door. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tell rent richting de bal. Tell geeft de bal voor. Sijamhodžić kopt de bal weg. Pimentel controleert de bal met de borst. Pimentel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Birlea is nu in balbezit. Manusovich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polok. Polok krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Doeltrap. Kljajo trapt de bal weg. Ertelemez kopt de bal weg. Manusovich is nu in balbezit. Manusovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Libanês passt de bal in één keer door. Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez passt de bal in één keer door. Manusovich rent richting de bal. Manusovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Manusovich met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tell met de inworp. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 60%, OFK Kultura 40%.
WC MUFAFA - OFK Kultura 2:0