Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United KS Przymorze Wielkie
G0 PR0 4-4-2 H Tactiek grom 532a
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 35.8
redelijk Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen zwak


11e minuut.
Broniarek onderschept slim de pass. Broniarek passt de bal met de wreef. Cojemiachin is nu in balbezit. Cojemiachin geeft een hoge lob. Ćirović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 0:1

37e minuut.
Broniarek onderschept slim de pass. Broniarek speelt de bal door. Pyskaty rent richting de bal. Klungelig pakt Pyskaty de bal. Pyskaty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 57%, KS Przymorze Wielkie 43%.
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 0:1

46e minuut.
Alvær komt het veld opgelopen. Conta komt het veld opgelopen. bin Jamlus komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Dembek geeft een lange en hoge pass. Cojemiachin is nu in balbezit. Ćirović rent richting de bal. Cojemiachin is nu in balbezit. Cojemiachin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Grzywa probeert naar een medespeler te passen. Daar is do Carmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Carmo passt de bal in één keer door. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Boer met een sublieme pass. Hui bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos maakt een afschuwelijke overtreding. Barcelos krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Suchan geeft een lange en hoge pass. Boer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alvær de bal onder controle te krijgen. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pyskaty controleert de bal met de borst. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo geeft een lange en hoge pass. Piasecki geeft een lange en hoge pass. Barcelos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boli komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Grzywa passt de bal met de wreef. Pyskaty is nu in balbezit. Grzywa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grzywa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 44%, KS Przymorze Wielkie 56%.
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 0:1