Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Lufa! Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Lufa! Dragon Ball
5-2-3 NeW Tactiek Jamsza 2
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 81.6
solid Schieten incredible
very good Passen incredible
formidable Verdedigen incredible


15e minuut.
Khánh Giang is nu in balbezit. Khánh Giang passt de bal zonder na te denken. Vlaicu speelt de bal door. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... Şamilsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf passt de bal zonder na te denken. Matveev rent richting de bal. Matveev geeft een hoge lob. Tuccio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lufa! - Dragon Ball 0:1

26e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lufa! - Dragon Ball 0:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagdański met een snelle inworp. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Królik geeft een hoge lob. Marcotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcotti geeft de bal voor. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lufa! 69%, Dragon Ball 31%.
Lufa! - Dragon Ball 0:2

57e minuut.
Dương Khánh passt de bal met de wreef. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal met de wreef. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel. Şamilsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Vlaicu passt de bal met de wreef. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku geeft de bal voor. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Şamilsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milanić heeft problemen om de bal te vangen. Matveev geeft de bal voor. Huenchulaf krijgt zijn hoofd ertegen. Şamilsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Novara is nu in balbezit. Tuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lufa! - Dragon Ball 0:3

71e minuut.
Ávila speelt de bal door. Tuccio is nu in balbezit. Królik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Królik krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Riveros probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiku probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... Şamilsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Şamilsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Zagdański rent richting de bal. Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu passt de bal in één keer door. Matiku heeft problemen om de bal te vangen. Matiku geeft een lange en hoge pass. Şamilsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev geeft een lange en hoge pass. Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tuccio de bal. Tuccio schiet op doel. Şamilsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Šaraba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matveev de bal. Matveev passt de bal met de wreef. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berkebay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lufa! 61%, Dragon Ball 39%.
Lufa! - Dragon Ball 0:3