Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ashburton Grove
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3869
NKS Arsenal NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH
Arsenal4ever! Tactiek (L)
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 41.2
average Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szreder verovert de bal door een tackle van achteren. Szreder geeft de bal voor. Daar is Maciocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciocha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:1

21e minuut.
Pizarro onderschept slim de pass. Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Maradona is nu in balbezit. Maradona probeert naar een medespeler te passen. Maciocha is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro met een sublieme pass. Szreder probeert naar een medespeler te passen. Maciocha is nu in balbezit. Maciocha haalt uit met een fantastische trap. Voichin bokst de bal weg.

27e minuut.
Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergić onderschept slim de pass. Ergić passt de bal zonder na te denken. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo draait met de bal, schiet en ... Gerbelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 52%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 48%.
NKS Arsenal - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:1

46e minuut.
Manuszak komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pizarro passt de bal in één keer door. Feskens bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens passt de bal met de wreef. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo schiet op doel. Manuszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Danilović passt de bal in één keer door. Feskens met een sublieme pass. Araújo is nu in balbezit. Araújo draait met de bal, schiet en ... Manuszak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NKS Arsenal - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:1

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yerohin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro met een sublieme pass. Feskens met een sublieme pass. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 34%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NKS Arsenal - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:1