Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Central
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4127
F.C Universitatea Craiova Izolator Boguchwała
l2test Tactiek my new
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.4 gemiddelde waardering 42.8
good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Ciminian is nu in balbezit. Świercz is nu in balbezit. Ciminian onderschept slim de pass. Ciminian passt de bal met de wreef. Pănican is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Bojanowski is nu in balbezit. Vitomir rent richting de bal. Bojanowski onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balkan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piecha krijgt zijn hoofd ertegen. Oprea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ciubotaru speelt de bal door. Świercz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mironescu. Mironescu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski passt de bal met de wreef. Świercz is nu in balbezit. Świercz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 47%, Izolator Boguchwała 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Universitatea Craiova - Izolator Boguchwała 0:0

46e minuut.
Vitomir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Câţanu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pănican geeft de bal voor. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrejš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prisecari raakt geblesseerd tijdens het duel. Prisecari neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Izolator Boguchwała 1:0

53e minuut.
Lombardo rent richting de bal. Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Świercz passt de bal met de wreef. Pomianowski heeft problemen om de bal te vangen. Pomianowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Piecha rent richting de bal. Piecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Universitatea Craiova - Izolator Boguchwała 1:1

71e minuut.
Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak geeft een lange en hoge pass. Mironescu kopt de bal weg. Prisecari rent richting de bal. Prisecari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kaczmarczak geeft een lange en hoge pass. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski onderschept slim de pass. Bojanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ciminian probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarczak is nu in balbezit. Ciubotaru onderschept slim de pass. Ciubotaru speelt de bal door. Lombardo geeft een hoge lob. Ciapulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pănican rent richting de bal. Pănican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Izolator Boguchwała 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 34%, Izolator Boguchwała 66%.
F.C Universitatea Craiova - Izolator Boguchwała 2:1