Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Go Go Disl Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5543
Go Go Disl FC Shushite
352v2 Tactiek Attack2
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.1 gemiddelde waardering 45.8
solid Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Kapousouzis schiet op doel. Nankov met een sublieme pass. Tanev kopt de bal weg. Daar is Svinarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svinarov passt de bal zonder na te denken. Stęplowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stęplowski probeert naar een medespeler te passen. Gładczan kopt de bal weg. Ukić is nu in balbezit. Ukić draait met de bal, schiet en ... Nankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - FC Shushite 0:1

10e minuut.
Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Ukić is nu in balbezit. Ukić haalt uit met een fantastische trap. Nankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - FC Shushite 0:2

36e minuut.
Kikkas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev geeft een hoge lob. Yasenov is nu in balbezit. Yasenov haalt uit met een fantastische trap. Stęplowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 44%, FC Shushite 56%.
Go Go Disl - FC Shushite 0:2

46e minuut.
Gatev komt het veld opgelopen. Maznev komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica onderschept slim de pass. Tanev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tanev krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Inworp. Nikolov komt het veld opgelopen. Evgeniev met de inworp. Lewator rent richting de bal. Lewator geeft de bal voor. Stęplowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Maznev rent richting de bal. Soare verovert de bal door een tackle van achteren. Soare geeft een hoge lob. Ukić rent richting de bal. Ukić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Anuszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilarionov met een snelle inworp. Tanev rent richting de bal. Tanev geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maznev is nu in balbezit. Maznev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - FC Shushite 1:2

71e minuut.
Maznev passt de bal met de wreef. Bandalovski met een sublieme pass. Soare probeert naar een medespeler te passen. Maznev is nu in balbezit. Maznev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kubič komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Maznev komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kikkas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maznev. Kikkas raakt geblesseerd tijdens het duel. Rareşoaica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ukić rent richting de bal. Ukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - FC Shushite 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 40%, FC Shushite 60%.
Go Go Disl - FC Shushite 1:3